Βαριά ήττα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα εντός έδρας από τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 1-3

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δε τα κατάφερε απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και γνώρισε μία βαριά ήττα με 3-1.

Ο ΠΑΣ είδε να παραβιάζεται πολύ νωρίς η εστία του, μόλις στο 6ο λεπτό από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεζεβέγκη, που έκανε το 0-1.

Πριν κλείσει το 20ο λεπτό της αναμέτρησης είδε για δεύτερη φορά να παραβιάζεται η εστία του από τον Παππά με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Το 2-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ενώ πριν την λήξη έγινε αλλαγή στο 43ο λεπτό όταν ο Πόποτας πέρασε στην θέση του Σκαμνέλου, θέλοντας ο Άγγελος Μπέκας να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ φάνηκε ότι θα έκανε την αλλαγή, με τους παίκτες τους να κυνηγούν σε όλο το γήπεδο τις φάσεις.

Στο 55ο λεπτό ο Φώτης Σιδέρης μπήκε στην περιοχή του Εθνικού και ανετράπη από τον Πάνου, με τον διαιτητή κ. Ρούσο να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Στέφανος Βασιλείου, μειώνοντας σε 2-1, δείχνοντας έτσι ότι θέλει κάτι καλό για την συνέχεια η ομάδα της Πρέβεζας.

Όμως τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να χτυπήσει πέναλτι όταν ο Παππάς ανετρέπη από τον Βασιλείου.

Ο Σταμουλάκης ανέλαβε να το εκτελέσει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κώτσης, κάνοντας το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του στο Pas Preveza TV ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας είπε: ‘’ Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Αισθάνομαι ντροπή και στεναχώρια. Θα καθίσουμε να μιλήσουμε με την διοίκηση και με τους ποδοσφαιριστές, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε’’.

Ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας Δημήτρης Μπαλάφας μιλώντας στο Pas Preveza TV είπε: ‘’ Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μου. Αυτός ο αγώνας ήταν τελικός για εμάς. Είχαμε μείνει πίσω από τον αρχικό μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα και με αυτή την νίκη μπορέσαμε να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσος με βοηθούς τον κ. Πάτση και την κα Σφονδύλη.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Βασιλείου (76ο Ράμμος), Τσάτσος, Καραγιώργος, Τριάντος, Σκαμνέλος (44ο Πόποτας), Corentin, Eric, Σιδέρης, Καβαλάρης, Μπαρλαγιάννης.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Νικηφορίδης, Μπεζεβέγκης, Δερβίλης, Χούσος, Νίκου (89ο Ιωάννου), Σταμουλάκης (80ο Πάνου Αγγ.), Λάκκας, Σιδηρόπουλος, Παππάς (90ο Καλιακάτσος), Πάνου Κ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites