Ταξιάρχης Κωστόγιαννης : Δήμαρχος κομματικός εντολοδόχος – Έχετε βρει μια ωραία «καραμέλα» για την τραγική απραξία σας, την πανδημία

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ  «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Το περιεχόμενο της δικής μας ανάπτυξης και οι δικοί μας σύμμαχοι

 Υγεία, παιδεία, πολιτισμός, πράσινο, αθλητισμός για όλους  τους πολίτες  χωρίς να ζούμε με το άγχος της ανεργίας, της φτώχειας, της ανασφάλειας, τον τρόμο του τραπεζίτη και του Πτωχευτικού Κώδικα σε μια κοινωνία χωρίς ρατσιστικές διακρίσεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων. Μια κοινωνία χαράς και δημιουργίας  που θα αναπτύσσει τον κοινωνικό άνθρωπο, όπου ούτε εμείς , ούτε η φύση θα γινόμαστε  βορά και θυσία στα κέρδη του κεφαλαίου και των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτό είναι το περιεχόμενο που ως  «Ανυπότακτη Κίνηση στα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» δίνουμε στη λέξη ανάπτυξη. Δηλώνουμε ιδιαίτερα περήφανοι που δε συμμεριζόμαστε και δε μοιραζόμαστε μαζί με τις «αναπτυξιολάγνες» παρατάξεις των (με δημόσια χρήματα!!) πεντάστερων επενδύσεων το «όραμα» της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών ανεξέλεγκτης επιδοτούμενης εκμετάλλευσης, μισθών πείνας  και ξεπουλήματος της δημοτικής και δημόσιας  περιουσίας. 

 Αυτό  που εσείς θεωρείτε αναπτυξιακό όραμα  είναι ο εφιάλτης των μνημονίων και της πλήρους φτωχοποίησης των εργαζομένων, της νέας γενιάς και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Είναι ο ίδιος φονικός εφιάλτης που αφήνει την Πρέβεζα χωρίς νέο νοσοκομείο και τον λαό ανυπεράσπιστο στην πανδημία. Είναι η πολιτική που καταδικάζει στη μιζέρια τους πολίτες που ανάγλυφα παρουσιάζεται σε κάθε πλευρά του Δήμου και της ζωής μας. 

  • Δικός μας εχθρός είναι η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και όλων των κυβερνήσεων και των περιφερειακών και δημοτικών αρχών που τις υπηρετούν, είναι η παρασιτική οικονομική ολιγαρχία που  λυμαίνεται τον κοινωνικό πλούτο.
  • Δικός μας σύμμαχος είναι όσοι παράγουν τον  πλούτο αυτό, η εργατική τάξη, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, που στενάζουν με την ιδιωτικοποίηση   στη «ΔΩΔΩΝΗ» και την τρομερή αύξηση του κόστους καλλιέργειας, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες που τα βγάζουν δύσκολα πέρα,  οι νέοι που αγωνίζονται με σθένος και νικηφόρα  ενάντια στα εργασιακά κάτεργα της κάθε e-food τσακίζοντας το έκτρωμα Χατζηδάκη.

Δήμαρχος κομματικός εντολοδόχος

 Δυο χρόνια κε Δήμαρχε, εσείς και η και η παράταξή σας, έχετε δράσει ως πιστοί κομματικοί εντολοδόχοι, έχετε  υποστηρίξει -χωρίς καν να τηρείτε τα προσχήματα- τις πιο αντιδραστικές επιλογές του  κόμματός σας, της ΝΔ, και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αρνούμενοι να υπερασπιστείτε στοιχειωδώς τα συμφέροντα και τις ανάγκες των δημοτών και των νέων ανθρώπων.

Ταχθήκατε  υπέρ του νομοθετικού εκτρώματος Κεραμέως, του φασιστικού μέτρου εισόδου της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και της  ελάχιστης βάσης εισαγωγής 

  • που πέταξε 40 χιλιάδες νέους από φτωχές και λαϊκές οικογένειες έξω από την πανεπιστημιακή εκπαίδευση
  • που μείωσε δραματικά τους εισακτέους στο Χρηματοοικονομικό Τμήμα της Πρέβεζας στο ένα τρίτο των θέσεων, συρρικνώνοντας και απειλώντας με υποβάθμιση, κλείσιμο ή μεταφορά του Τμήματος στα Γιάννενα, πρόταση που πρόσφατα διατυπώθηκε από τη Συνέλευση των καθηγητών του Τμήματος της Πρέβεζας, που υπηρετεί ιδιοτελή συμφέροντα, με την οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι και δε  θα επιτρέψουμε να γίνει.

 Το κάνατε αυτό όχι βέβαια γιατί θέλετε την αναβάθμιση της παιδείας μέσω της  δαρβινικής θεωρίας της αριστείας που εκπροσωπείτε, πετώντας στον Καιάδα δικαιώματα και ανθρώπινες ψυχές αλλά γιατί είστε πιστοί υπηρέτες των κολεγιαρχών και της καταβαράθρωσης  των κερδισμένων με αίμα κοινωνικών κατακτήσεων και ελευθεριών.  

 Με 8000 μόρια κάποιος θεωρείται  ανίκανος να  εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση , αν όμως  πληρώσει 8000 ευρώ και παραπάνω, ως δια μαγείας  στη δική σας αγοραία λογική γίνεται αυτόματα ικανός να πάει στα ιδιωτικά κολέγια και τα πανεπιστήμια. 

 Είστε επομένως βαθιά υποκριτές, όπως φάνηκε και με τη δημιουργία  Πρότυπου Γυμνασίου  παρά τη σύσσωμη αντίθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας , του συλλόγου διδασκόντων και όλης της τοπικής κοινωνίας, όπου λόγω της έλλειψης συμμετεχόντων μαθητών ακριβώς εξαιτίας της απόρριψης εκ μέρους τους της άθλιας λογικής σας  εισήχθηκαν με … 4,4 και 5 με άριστα το 20. Μέχρι ποιου σημείου θα φτάσει  ο  φαρισαϊσμός και η υποκρισία σας, προκειμένου να εξυπηρετήσετε την επιχειρούμενη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης;  Μήπως επίσης  δε στηρίξατε το νόμο περί δήθεν δεύτερης ευκαιρίας που πετά στον δρόμο χιλιάδες οικογένειες, έχοντάς τους πάρει οι τράπεζες τα σπίτια τους και οτιδήποτε άλλο έχουν;

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ  ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Η κατάσταση στον Δήμο μας παραμένει τραγική και ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει σε πλήρη αναντιστοιχία με την οξύτητα των προβλημάτων.

Το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο. 

 Λακκούβες παντού, άσχημο οδόστρωμα, σαμαράκια, χωματόδρομοι ακόμη και μέσα στις γειτονιές και τα χωριά, αγροτικοί δρόμοι  με κοτρόνες και λάσπες που διαλύουν τα αυτοκίνητα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και όσων θέλουν να πάνε στα κτήματα τους.   Αν μάλιστα προσθέσουμε τους «εθνικούς» δρόμους Πρέβεζας-Φιλιππιάδας και Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας  συμπληρώνεται πλήρως το οδικό δίκτυο της ντροπής που μας προσβάλλει και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή μας. 

Παιδικές Χαρές

 Κατέχετε τα θλιβερά πρωτεία κλειστών και απιστοποίητων  Παιδικών Χαρών, αναγκάζοντας τους γονείς και τα μικρά παιδιά να πηδάνε για μήνες και χρόνια πάνω από τα κάγκελα για να μπουν στους κλειδωμένους χώρους. Καταργήσατε πλήρως εν κρυπτώ μια σειρά από Παιδικές Χαρές  με το επιχείρημα πως ήταν ακατάλληλες και επικίνδυνες, αντί, όπως οφείλατε, να τις φτιάξετε διαμορφώνοντας τον χώρο  και να τις εξοπλίσετε με κατάλληλα όργανα. Στερήσατε έτσι το χαμόγελο από τα μικρά παιδιά  στην Αγία Ειρήνη της Πρέβεζας, το Χειμαδιό, την Καστροσυκιά, την Άνω Ράχη, το Μιχαλίτσι, τα Φλάμπουρα και σε άλλες περιοχές, ενώ δεν μπήκατε καν στον κόπο να απαντήσετε, παρά τη ρητή καταστατική σας  υποχρέωση,  στα σχετικά έγγραφα ερωτήματα  που εκ μέρους της Ανυπότακτης Κίνησης σας υπέβαλα, δείχνοντας  έλλειψη σεβασμού όχι σε μένα αλλά πρωτίστως στους πολίτες που έχουν το δικαίωμα να ενημερωθούν. Να θυμίσω και την απάντησή σας στο ερώτημά μου αν έχετε ενημερώσει τους συμπατριώτες σας στο Χειμαδιό πως καταργήσατε την Παιδική Χαρά του χωριού. Είπατε πως τα παιδιά στα χωριά δεν χρειάζονται παιδικές χαρές και πως  μπορούν να παίζουν στα χωράφια και τις αλάνες.

Αθλητικές εγκαταστάσεις -Κολυμβητήριο

 Προτείναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο να δημιουργηθούν υπαίθριοι αθλητικοί χώροι σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά με την τοποθέτηση οργάνων, προκειμένου να μπορεί ο κάθε πολίτης, ο νέος, ο μαθητής να έχει τη δυνατότητα να ασκηθεί δωρεάν στη γειτονιά του, ενσωματώνοντας στην καθημερινότητά του την κίνηση , την άθληση, τη φυσική αγωγή. Με τρόπο αυταρχικό και απαράδεκτο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,  κος Καραμανίδης,  αρνήθηκε να συζητηθεί η πρόταση αυτή, στάση που καταγγείλαμε τότε και καταγγέλλουμε και τώρα. Μιλήσαμε για την εγκατάλειψη των αθλητικών χώρων, και  αυτών που βρίσκονται στις γειτονιές, που βρίσκονται σε απαράδεκτη κατάσταση και τονίζουμε την ανάγκη αυτοί να συντηρούνται μόνιμα.

 Είναι ντροπή για την πόλη και τον Δήμο της Πρέβεζας που περιβρέχεται από θάλασσα –ντροπή που βαραίνει και τις τελευταίες δημοτικές αρχές- το κολυμβητήριο να λειτουργεί δυο τρεις μήνες το καλοκαιράκι καθιστώντας απαγορευτική την ανάπτυξη της κολύμβησης  και του πόλο καθώς και τη δυνατότητα μικρών και μεγάλων να μπορούν να κολυμπήσουν για λόγους υγείας, ευχαρίστησης ή και για θεραπευτικούς λόγους. Εδώ και 2,5 χρόνια η  δημαρχιακή παράταξη δεν έχει κάνει τίποτε, ώστε να γίνουν τα έργα που θα επιτρέψουν τη στεγανοποίηση και τη θέρμανσή του, για να λειτουργεί σε ετήσια βάση (όπως γίνεται με όλα τα ανοιχτά κολυμβητήρια), αν και υπήρχαν ήδη στο Ταμείο του Δήμου 290.000 χιλιάδες για αυτόν τον σκοπό. Τώρα θυμήθηκε, για να καλύψει την απόλυτη αδιαφορία και απραξία της, πως δε φτάνουν τα χρήματα και θα ζητήσει και άλλα, γιατί δεν της αρέσουν τα πασαλείμματα, επιχείρημα βέβαια που δεν μπορεί να πείσει κανένα νοήμονα άνθρωπο. Η Ανυπότακτη Κίνηση έχει υποβάλει έγγραφο ερώτημα και θα το θέσει ως θέμα προ ημερησίας διάταξης ζητώντας την παρουσία των αθλητικών φορέων, των κολυμβητών , των γονέων και των υπολοίπων πολιτών.

Ποδηλατόδρομοι-Πεζοδρόμια

 Αντί να δημιουργηθεί ένα εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα καλύπτει το σύνολο της Πρέβεζας, του Λούρου και των άλλων περιοχών, οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν από παλιά είναι εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους και επικίνδυνοι, περικυκλωμένοι ουκ ολίγες φορές από αγκάθια και βάτα. Αυτό βέβαια καθόλου δε σας εμποδίζει στο πλαίσιο της «εξωστρέφειάς» σας να μιλάτε για ποδηλατικό τουρισμό, πρόταση που προκαλεί μειδίαμα δεδομένης της κατάστασης των ποδηλατοδρόμων. 

 Σε πολλούς δρόμους δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και δε γίνεται σεβαστό το στοιχειώδες δικαίωμα των πεζών να …. περπατάνε σε πεζοδρόμια. Στην περιοχή μάλιστα του Υδατόπυργου υπάρχουν πεζοδρόμια στρωμένα με βάτα, αποτέλεσμα της προστιθέμενης απαξίας της προηγούμενης και της νυν δημοτικής αρχής για τους δημόσιους χώρους. Σε  σχετική μας ερώτηση, είπατε πως, επειδή πρέπει να περάσουν στο μέλλον κάποιοι σωλήνες από κάτω, για αυτό και τα αφήσαμε με χώμα και βάτα. Ε, πού να κάνετε διπλές δουλειές και να ταλαιπωρείτε τους πολίτες; 

 Μια υπέροχη διαδρομή, αυτή προς το Βαθύ και προς το Ψαθάκι καταντά εφιαλτική για τους περιπατητές που κινδυνεύουν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα , ενώ θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί πεζοδρόμια περιπάτου σε όλο το μήκος, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σας.

Απορρίμματα-Εγγυημένη ποσότητα σκουπιδιών(!!!!)-Αναζητείται …η σύμβαση 

 Ελάχιστο ποσοστό ανακύκλωσης, σκουπιδότοποι  παντού, κάδοι που δεν πλένονται, πανάκριβη διαχείριση για να κερδίζουν πολλαπλά οι ιδιώτες που μεταφέρουν τα απορρίμματα καθώς η θυγατρική της ΤΕΡΝΑ που έφτιαξε εργοστάσιο επεξεργασίας αποβλήτων στα Γιάννενα με δημόσια χρήματα. 

 Να προσθέσουμε και τον απαράδεκτο όρο της ελάχιστης εγγυημένης  ποσότητας σκουπιδιών που φέρει την υπογραφή  του Περιφερειάρχη Ηπείρου κου Καχριμάνη. Σύμφωνα με αυτόν θα πληρώνουμε  στο εργοστάσιο για 25 χρόνια ένα τεράστιο ελάχιστο ποσό χρημάτων, ακόμη και αν λόγω βελτίωσης της ανακύκλωσης μειωθεί ο όγκος των παραγόμενων απορριμμάτων.  Δυστυχώς, η πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων αρνήθηκε την πρότασή μας  να καταγγείλουμε  τον όρο ως καταχρηστικό προστατεύοντας τα συμφέροντα και την τσέπη των πολιτών που ληστεύονται από την ασυδοσία αυτή. 

 Οι δημοτικές υπηρεσίες  δεν έχουν  τη σύμβαση, όπως προκύπτει από την απάντηση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πρασίνου, που αναφέρει  «…σας ενημερώνουμε ότι στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει η σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων».  Ούτε την έχετε παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο κε Δήμαρχε, όταν ως Ανυπότακτη Κίνηση σας τη ζητήσαμε, και την έχετε κάπου βαθιά παραχωμένη στα συρτάρια σας,  γεγονός πρωτοφανές και παράνομο, αφού δεν τηρείτε καν την αρχή της δημοσιότητας των συμβάσεων. 

Στρατόπεδα -Κάστρα

 Τα κάστρα και τα στρατόπεδα δεν ανήκουν σε κανένα Μετοχικό Ταμείο του στρατού. Ανήκουν στον πρεβεζάνικο λαό. Παλεύουμε κατά της εγκατάλειψης και της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης, έχουμε προχωρήσει σε κινηματικές ενέργειες στο κάστρο του Αγίου Γεωργίου  και απαιτούμε να  γίνουν χώροι πρασίνου, ψυχαγωγίας και πολιτισμού και να αποδοθούν στους πολίτες. Σοβαρή ευθύνη για την κατάντια αυτή φέρνει και το Υπουργείο Πολιτισμού που δεν έχει πάρει το παραμικρό μέτρο συντήρησής τους των μοναδικών ιστορικών μνημείων μας και τα αφήνει να ερημώνουν.

Μαρίνα

 Να φύγει ο φράκτης του αίσχους και η περίφραξη μπροστά από τη μαρίνα που παράνομα έχει τοποθετήσει το ίδιο το Λιμενικό Ταμείο με δικά μας χρήματα με δόλιο και απαράδεκτο τρόπο. Αφού η Σύμβαση εμποδίζει τη Μαρίνα να δημιουργήσει περίφραξη, ας το κάνουμε εμείς για αυτήν, σκέφτηκαν οι αστέρες του Λιμενικού Ταμείου. Σταδιακά επιχειρείται να δημιουργηθεί ένας απόλυτα κλειστός και στεγανοποιημένος χώρος με την απόλυτη ανοχή και συνενοχή της Δημοτικής Αρχής,  όπως δείχνει η τοποθέτηση συρόμενων κιγκλιδωμάτων  μπροστά στην είσοδο  από την επιχείρηση, θέμα που πρόσφατα αναδείξαμε , καταγγείλαμε και ζητάμε να ξηλωθούν εδώ και τώρα. 

 Δεν ξεχνάμε πως όλα αυτά τα έργα χρηματοδοτούνται με δημόσιο χρήμα. Αντί να δίνονται χρήματα για τις δημοτικές και δημόσιες υποδομές , αυτά δίνονται στους λεγόμενους επενδυτές που κάνουν το μνημόσυνο των δικαιωμάτων μας με τα δικά μας κόλυβα. Σκεφτείτε πόσο παρατημένος είναι ο χώρος που βρίσκονται οι βάρκες των ψαράδων, για να κατανοήσετε τις προτεραιότητες όλων των κυβερνώντων. 

Η δημοτική περιουσία στο έλεος των σφετεριστών

  Όπως φάνηκε από την περίπτωση της «Ιεράς Μονής  Αγίου Δημητρίου Ζαλόγγου», που επιχειρεί να σφετεριστεί τεράστιες δημοτικές εκτάσεις,   η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει το αυτονόητο. Σε συνεργασία  με τους κοινοτάρχες και τους υπόλοιπους φορείς που υπήρχαν πριν τη συνένωση  των Δήμων Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου να καταγράψει και να κατοχυρώσει νομικά το σύνολο της δημοτικής  περιουσίας, προασπίζοντας το συμφέρον των δημοτών. Όπως ακριβώς ο καθένας από μας ως  ιδιώτης φροντίζει να κατοχυρώνει αυτά που  έχει στην κατοχή του, το ίδιο ακριβώς -και με πολύ μεγαλύτερη ζέση- πρέπει να κάνει αυτός που κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα για αυτά που ανήκουν στο σύνολο των πολιτών. Όπως  βέβαια αντιλαμβάνεστε εσείς κε Δήμαρχε  δεν έχετε λειτουργήσει έτσι. Αντιθέτως, έχετε επιδείξει επικίνδυνη και εγκληματική αμέλεια που ελπίζουμε να μην την  πληρώσουμε.

Ανύπαρκτο άλλοθι

 Κε Δήμαρχε, έχετε βρει μια ωραία «καραμέλα» για την τραγική απραξία σας, την πανδημία. Όλοι γνωρίζουμε πως την περίοδο εκείνη δεν υπήρχαν απαγορεύσεις στη μετακίνηση των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, ούτε υπήρχαν ελλείψεις πρώτων υλών και λοιπών υλικών  και θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα έργα χωρίς μάλιστα να υπάρχει ταλαιπωρία των πολιτών, αφού η κυκλοφορία τελούσε υπό περιορισμούς. Η δικαιολογία σας αυτή δεν πείθει κανένα σκεπτόμενο άνθρωπο και φαντάζομαι ούτε και σας. Πονηρά σκεπτόμενος μάλιστα θέλετε να μεταθέσετε τα πάντα λίγο πριν τις εκλογές υποτασσόμενος σε μια μικρόψυχη λογική υφαρπαγής της ψήφου των πολιτών.

ΟΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΔΙΤ,ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ

-Οι ιδιωτικοποιήσεις βασικών λειτουργιών (σκανδαλώδης η περίπτωση του οδοφωτισμού μέσω του προγράμματος ΕΛΕΝΑ), οι Συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), οι απευθείας αναθέσεις 

-Η υποστελέχωση των Δήμων, των Υπουργείων και του Δημοσίου με επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό  και η συνολικότερη υποβάθμιση  των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των δημόσιων οργανισμών 

 -το Δασαρχείο έχει χρόνια να κάνει έργα προληπτικής πυροπροστασίας, όπως βλέπουμε  στο Μονολίθι και παντού

 -τα σχέδια των σχολικών κτιρίων, που παλαιότερα τα έκανε η υπηρεσία της ΚΤΥΠ, τώρα τα παίρνουν ιδιώτες κερδίζοντας εκατομμύρια (η προεκτίμηση αμοιβών μελετών για το νέο Μουσικό Σχολείο ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.444.990,50€)

 ∙ μια απλή εργασία, όπως η αποσυναρμολόγηση και μεταφορά σε κοντινή απόσταση δυο κοντέινερ  στοίχισε  στον Δήμο Πρέβεζας 15.000 ευρώ

– Η επικράτηση ελαστικών σχέσεων εργασίας με κύριο όχημα τους Δήμους, στη θέση των μαζικών προσλήψεων  με μόνιμες θέσεις εργασίας και όλη αυτή η στρατηγική έχει τραγικά αποτελέσματα στην ποιότητα των υπηρεσιών, το κόστος και τον χρόνο παράδοσης  όλων των έργων , δημιουργεί υπερτιμολογήσεις , χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες,    ευνοεί την ανάπτυξη δικτύων εξαρτήσεων και πελατειακών σχέσεων, ενώ αυξάνει τα κέρδη των εμπλεκόμενων επιχειρηματικών ομίλων.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ

 Ως «Ανυπότακτη Κίνηση στα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας»  έχοντας ως μοναδική δέσμευσή μας  το συμφέρον των πολιτών χωρίς την ελάχιστη εξάρτηση από το παραμικρό ιδιωτικό επιχειρηματικό συμφέρον και  με βάση τις πάγιες αρχές που σταθερά υπηρετούμε ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε  να είμαστε  στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολιτών. Θα ονειρευόμαστε και θα διεκδικούμε τον Δήμο της Πρέβεζας Πρέβεζα στην οποία αξίζει να ζούμε. 

Μας φωτίζουν ο ηρωικοί και νικηφόροι αγώνες των διανομέων κόντρα στο έκτρωμα του Νόμου Χατζηδάκη και τη εργοδοτική τρομοκρατία

-Οι αγώνες των εκπαιδευτικών για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας  που χτυπιούνται με ΜΑΤ και χημικά

 -Οι αγώνες κατά του φασισμού , φασισμός που ανοιχτά υποθάλπεται από κυβέρνηση και κρατικούς μηχανισμούς 

 Στον δρόμο αυτόν θα συνεχίσουμε , όπως και πάντα, με δημοκρατικές συνελευσιακές διαδικασίες. Καλούμε τους πολίτες στην  ανοιχτή συνέλευση της Δημοτικής μας Κίνησης   το Σάββατο, 16 Οκτώβρη , στις 18.30 στη Θεοφάνειο .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites