Πρέβεζα : Βάζουν ΤΕΛΟΣ στον διασυρμό με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης

Μήνυση κατά αγνώστων δραστών για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης η οποία τελέσθηκε και μέσω του διαδικτύου, της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης και όσων άλλων θα προκύψουν από την έρευνα της υπόθεσης υποβλήθηκε σήμερα από πολίτες, τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν στα τοξικά και ψευδή σενάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας το τελευταίο διάστημα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο δικηγόρος τους Βασίλης Γιάπρος με την παρακάτω ανακοίνωση:

“Υποβλήθηκε σήμερα από συμπολίτες μας ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας έγκληση κατά αγνώστων δραστών για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης η οποία τελέσθηκε και μέσω του διαδικτύου, της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης και όσων άλλων θα προκύψουν από την έρευνα της υπόθεσης.

Είναι γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, κυρίως δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και προφορικά, δημιουργήθηκε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που μόνο σενάρια νοσηρής φαντασίας θα μπορούσαν να επινοήσουν. 

Συμπολίτες μας υφίστανται διασυρμό, σπίλωση και στοχοποίηση κατά τον πλέον βάναυσο τρόπο. Στην πόλη κυριαρχεί τοξικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ένα βόρβορο λασπολογίας και ακραίας κατασυκοφάντησης. Θέλω να εξάρω το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας βγήκαν μπροστά, δεν φοβήθηκαν, δεν κρύφτηκαν και επώνυμα άσκησαν τα ένδικα μέσα που ο νόμος προβλέπει. Για την υπόθεση υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν, ως επίσης θα κληθούν να λογοδοτήσουν και όλοι όσοι αβίαστα και ελαφρά τη καρδία αναπαρήγαγαν με οποιονδήποτε τρόπο τις συκοφαντικές διαδόσεις”. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites