Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ θέλει να γίνει ο Νίκος Γεωργάκος

Την προεδρία της ΔΕΥΑΠ θέλει να αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Μετά την ανάληψη της Προεδρίας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπου δημοπράτησε το μεγάλο έργο των κρηπιδωμάτων του παραλιακού μετώπου της πόλης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ , το οποίο εντάχθηκε στο ΠΔΕ από την προηγούμενη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου επί δημαρχίας Χρήστου Μπαϊλη, ο Νίκος Γεωργάκος φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει θέση.

Το μεγάλο ερωτηματικό έκτος από το γιατί ο Νίκος Γεωργάκος θέλει να πάρει την προεδρία από έναν κατά κοινή ομολογία επιτυχημένο πρόεδρο, είναι ποια θα είναι η “τύχη” του Φώτη Ζέρβα σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Συγκεκριμένοι κύκλοι αναφέρουν ότι του έχει γίνει ήδη πρόταση για να αναλάβει εντεταλμένος σύμβουλος, κάτι που φαίνεται να βρίσκει κάθετα αντίθετο τον επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” Βαγγέλη Ροπόκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί ημερών Φώτη Ζέρβα στο τιμόνι της ΔΕΥΑΠ, η επιχείρηση ενέταξε δύο μεγάλα και πολύ σημαντικά έργα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” συνολικού ύψους 7,7 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία αναμένεται να δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα, ενώ ο Δήμος Πρέβεζας δεν έχει καταφέρει να εντάξει ακόμα κανένα έργο. Μάλιστα το ένα έργο της ΔΕΥΑΠ χαρακτηρίζεται σπουδαίο καθώς αφορά την αναβάθμιση του Δικτύου Ύδρευσης Πρέβεζας.  Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν αυτός που θα βάλει τις υπογραφές με τον εργολάβο του έργου ως πρόεδρος θα είναι ο Φώτης Ζέρβας ή ο Νίκος Γεωργάκος.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας : Οι Όμιλοι αριστείας που θα λειτουργήσουν το τρέχον σχολικό έτος

23/09/2022, 3:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ανακοίνωση -απάντηση του Δήμου Ζηρού σε ψευδείς καταγγελίες για αδέσποτα

23/09/2022, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τις έκτακτες μεταθέσεις

23/09/2022, 3:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση μελετών που αφορούν την ανάδειξη των μνημείων της νέας κεντρικής εισόδου της Νικόπολης

23/09/2022, 12:15 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην Αρχαία Πανδοσία στο Καστρί

23/09/2022, 12:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

ΟΧΙ από το ΠΕΣΠΑ στην κατασκευή Φωτοβολταϊκών Πάρκων σε Θεσπρωτικό και Κρανιά

23/09/2022, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites