Πρέβεζα : Γυναίκα “αράχνη” έμπλεξε στα “δίχτυα” της και εκβίασε μεγάλο επιχειρηματία της πόλης

Μία γυναίκα “αράχνη” βρίσκεται πίσω από τις φήμες που διαδόθηκαν τα τελευταία 24ωρα και αφορούν μία υπόθεση που είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Πρέβεζας.

Ψευδείς φήμες και σενάρια νοσηρής φαντασίας διαδίδονταν επί ημέρες και τα οποία εμπλέκουν χωρίς να εμπλέκονται,  επιφανείς συμπολίτες μας, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Η “πέτρα του σκανδάλου” για όλη αυτή την κατάσταση είναι μία γυναίκα, με την οποία γνωστός επιχειρηματίας της πόλης διατηρούσε φανερή σχέση πριν από κάποιους μήνες. Εκείνη σύμφωνα με τις πληροφορίες βιντεοσκόπησε προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες στην συνέχεια παραποίησε με την γνωστή μέθοδο του μοντάζ και όταν εκείνος δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της, τις διέρρευσε. Σκοπός της ήταν να αποσπάσει υπέρογκα χρηματικά ποσά από τον επιχειρηματία, πράγμα που τελικά δεν κατάφερε. Πέτυχε όμως να αναστατώσει μια ολόκληρη πόλη και τόσες οικογένειες.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και οι δικηγόροι του επιχειρηματία Βασίλης Γιάπρος και Παναγιώτης Βλάσσης έκαναν σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

“Επισκεφθήκαμε σήμερα, 16-10-2021, την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας όπου ο εντολέας μας μέσω του Τμήματος Ασφαλείας υπέβαλε νέα έγκληση η οποία απευθύνεται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που μόλις και χθες συνεχίζοντας την εγκληματική συμπεριφορά του διέπραξε νέα βαρύτατα αδικήματα μεταξύ άλλων της εκβίασης και της παραβίασης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με χρήση και διάδοση παραχαραχθέντος και αλλοιωθέντος βιντεοπτικού υλικού. Η υπόθεση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης μας.
Θέλουμε να τονίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο εντολέας μας δεν πρόκειται να υποκύψει στις παράνομες απαιτήσεις και αξιώσεις των εκβιαστών, θα ασκήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους έτσι ώστε όσοι παρανομούν εις βάρος του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Είναι δε βέβαιο πως όσοι αναπαράγουν το παράνομο αυτό υλικό θα βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.
Τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, που ήδη ερευνάται από τις διωκτικές αρχές, τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας κατασκευάσθηκαν σενάρια νοσηρής φαντασίας και τοξικού κλίματος με παραγωγή και διάδοση «φημών» εμπλοκής συμπολιτών μας, σενάρια που ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με την πραγματικότητα”.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites