Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας : Άστοχη η δήλωση του Κώστα Ακρίβη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Να την ανακαλέσει

Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας σχολιάζει την ειρωνική ανάρτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Πρέβεζας για τον Παύλο Φύσσα και την συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Η ανάρτηση του Κώστα Ακρίβη:

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης : 

“Πέρασε ένας χρόνος από την δικαστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως φασιστική-εγκληματική οργάνωση, αλλά ο φασισμός είναι ακόμα εδώ. Βρίσκεται στην Σταυρούπολη, βρίσκεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, βρίσκεται στην αγορεύσεις κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τύπου Μπογδάνο  οι οποίοι αν και διατείνονται ότι διαφοροποιούνται από τους χρυσαυγίτες, στην πραγματικότητα λένε τα ίδια πράγματα. 

Ο Φασισμός είναι ακόμη εδώ γιατί εδώ είναι ακόμα και το σύστημα που τον γεννάει και του οποίου αποτελεί ακραία έκφραση. Ο Φασισμός βρίσκεται ακόμη εδώ γιατί τον θρέφουν ανιστόρητες και επικίνδυνες θέσεις όπως η θεωρία των δύο άκρων. 

Εδώ όμως βρίσκεται και ο άλλος πόλος, ο πόλος της προόδου, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα που διαχρονικά τσάκιζε τον φασισμό όποτε αυτός σήκωνε κεφάλι, εδώ βρίσκεται και το ΚΚΕ και οι Κομμουνιστές που το 1945 τον τελείωσαν καρφώνοντας την κόκκινη σημαία  στο Ράιχσταγκ και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πρέβεζας όπως και κάθε Δημοκρατικός άνθρωπος τιμά τα θύματα κάθε  φασιστικής θηριωδίας είτε αυτή διαπράχθηκε το 1945 είτε το 2015 και υποκλίνεται σε κάθε λαϊκό ήρωα όπως τον Παύλο Φύσσα που όρθωσε το ανάστημα του απέναντί σε ό,τι πιο αντιδραστικό και που με το αίμα του πότισε το δέντρο της Δημοκρατίας και της ελευθερίας. Άνθρωποι σαν τον Παύλο Φύσσα, σαν τον Νίκο Μπελογιάννη, σαν τον Σωτήρη Πέτρουλα, σαν τον Άρη Βελουχιώτη, σαν τον Κολοκοτρώνη και τον Καραϊσκάκη, πολέμησαν σε τελείως διαφορετικά ιστορικά πλαίσια αλλά με μόνο σκοπό την πρόοδο και την ελευθερία αυτού του τόπου και αυτού του λαού. 

Ως εκ τούτου θεωρούμε τουλάχιστον άστοχη την  πρόσφατη δήλωση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του Αντιδημάρχου Κωνσταντίου Ακρίβη και ζητάμε να την ανακαλέσει

Τον φασισμό καλά κατάλαβέ το, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον”

Πριν από λίγες ώρες ο Αντιδήμαρχος έκανε νέα ανάρτηση για το θέμα:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites