Ισόπαλο με 3-3 το ντέρμπι κορυφής, μεταξύ ΠΑΣ Πρέβεζα και Απόλλων Πάργας

Χατ τρικ για τον Βαγγέλη Μπαρλαγιάννη

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν στο ντέρμπι κορυφής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ΠΑΣ Πρέβεζα και Απόλλων Πάργας, με το τελικό 3-3 να κρίνεται δίκαιο, αν και οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Μπαϊλη.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχής που υπήρχε, οι παίκτες και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποζημιώνοντας τους 200 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Παπαρούνα, κάνοντας το 0-1 για να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ στο 21ο λεπτό με τον Μπαρλαγιάννη έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Καβαλάρη.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο προηγήθηκαν εκ νέου στο 25ο λεπτό με σκόρερ αυτή την φορά τον Γεωργάκη, για να ισοφαρίσει και πάλι ο Μπαρλαγιάννης στο 38ο λεπτό κάνοντας το 2-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα, με τον Corentin να στέκεται άτυχος, αφού το σουτ που έκανε στο 48ο λεπτό βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μπαρλαγιάννης που ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ Πρέβεζα, κατάφερε έπειτα από εκπληκτική πάσα του Φώτη Σιδέρη να φέρει τον ΠΑΣ να προηγηθεί στο 57ο λεπτό.

Όμως ο Απόλλων δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, αφού στο 83ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ και λάθη στην άμυνα, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Πάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 3-3.

Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και θέαμα, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του κ. Μπαϊλη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μπαϊλης με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνου και Πάτση

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Σκαμνέλος, Τσάτσος, Καραγιώργος, Κώστας, Βασιλείου, Johansen ( 87ο Πόποτας), Eric, Σιδέρης (75ο Τριάντος), Καβαλάρης, Μπαρλαγιάννης (90ο+ Μερτζάνι).

Απόλλων Πάργας (Ελευθέριος Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Ζαφείρης (59ο Παππάς), Κουλούρης (83ο Αναστασίου Αν.), Διαμάντης, Πάκος, Γεωργάκης, Τουρμούσογλου, Ιωαακειμίδης, Γκόλιας, Παπαρούνας, Μπέλλος.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites