Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας : Σημαντική δωρεά για τα περιφερειακά ιατρεία του Νομού Πρέβεζας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας κάνει γνωστό ότι μετά από επικοινωνία με την εθελοντική οργάνωση AHEPA PARIS CHAPTER – VICTOR HUGO, παράρτημα της μεγάλης εθελοντικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, η οποία δραστηριοποιείται σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία, Νότια Αμερική και Αφρική και ειδικότερα με τον Πρόεδρο αυτής κ. Μάρκου Γεώργιο, ιατρό γυναικολόγο, έκανε αποδεκτή προσφορά δωρεάς σημαντικού αριθμού υλικών χρήσης για τα περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας του νομού μας.
Την Πέμπτη 26/08/2021 έγινε συνάντηση του προεδρείου του Ι.Σ. Πρέβεζας απαρτιζόμενο από τον Πρόεδρο κ. Δήμα Θωμά, τον Αντιπρόεδρο κ. Γεωργίου Σπυρίδωνα, τον Γεν. Γραμματέας κ. Σουμαλεύρη Δημήτριο, τον Ταμία κ. Τζίμα Πέτρο (ο οποίος είναι και αναπληρωτής υπεύθυνος για το συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Θεσπρωτικού) με τον Πρόεδρο της εθελοντικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Γαλλίας κ Μάρκου Γεώργιο και σε ειδικό ανοικτό χώρο, με τήρηση όλων των κανόνων προστασίας έναντι του covid – 19 , στην οποία ευχαριστήσαμε την δωρήτρια οργάνωση, μέσω του προέδρου αυτής και με την οποία ελπίζουμε να έχουμε συνεργασία και κατά το μέλλον, προς ευόδωση των σκοπών λειτουργίας της οργάνωσης και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι υπεύθυνοι για το συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας των Κέντρων Υγείας του νομού μας, κ. Στύλλος Χαρίλαος Κ.Υ. Πρέβεζας, κ. Κονιδάρης Άγγελος Κ.Υ. Καναλακίου, κ. Κούσκος Γεώργιος Κ.Υ. Πάργας και ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Κ.Υ. Θεσπρωτικού κ. Τζίμας Πέτρος, στους οποίους και παραδόθηκαν τα υλικά χρήσης για τα κέντρα Υγείας αλλά και για τα περιφερειακά ιατρεία. Για το Κ.Υ. Φιλιππιάδας η παράδοση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.
Ο σύλλογός μας αποδεχόμενος την προσφορά ευχαριστεί δημόσια την δωρήτρια οργάνωση AHEPA PARIS CHAPTER – VICTOR HUGO για την προσφορά της αυτή και ελπίζει και σε επόμενη συνεργασία.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Αλέξανδρος Μάρης

07/12/2021, 10:35 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα πρωταθλήτρια στους εμβολιασμούς

06/12/2021, 3:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται ο Δήμος Πρέβεζας – Τη φωταγώγηση του δέντρου στη Λέσχη Αξιωματικών θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος

06/12/2021, 3:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στο 2ο ΓΕΛ οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

06/12/2021, 3:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέα κρούσματα κορωνοϊού σε σχολεία

06/12/2021, 1:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκ περιτροπής η κυκλοφορία των οχημάτων στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου

06/12/2021, 12:41 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites