Δημήτρης Παππάς : Οι κύριοι αυτοί που θέλουν να μεταφερθεί το τμήμα Λογιστικής να μείνουν εδώ για να συνυπάρχουν με τους φοιτητές.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας) αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, ήταν το μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Ο Δημήτρης Παππάς μέλος του ΤΕΕ Ηπείρου και Περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου χαρακτήρισε ρεαλιστική την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου και αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαμονής ενώ έθεσε τα ζητήματα του επιδόματος ενοικίου και του επιδόματος σίτισης, εξηγώντας ότι υπάρχουν Ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία κάλλιστα μπορούν να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά θα πρέπει να υπάρξει συστέγαση στο ίδιο κτίριο, για να μπορούν τα παιδιά και να παρακολουθούν. “Συμφωνώ απόλυτα στο 90% με την τοποθέτηση του κ. Αντιπεριφερειάρχη και χειροκροτώ την τοποθέτηση του κ. Διακομιχάλη που παρακολουθώ την πορεία του χρόνια ολόκληρα και ο οποίος έχει το σθένος να σταθεί απέναντι σε μία μπάντα. Οι κύριοι αυτοί που θέλουν να μεταφερθεί, να μείνουν εδώ για να συνυπάρχουν με τους φοιτητές. Να γνωρίζουν τα προβλήματα των φοιτητών, μόνο έτσι θα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.” σημείωσε ακόμη ο Τάκης Παππάς

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Δημοσκόπηση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Νόμο – Τα ονοματα που παίζουν

27/01/2023, 6:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έπεσε χιόνι στα ορεινά του Δήμου Ζηρού

27/01/2023, 2:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθίζηση προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο της Καμαρίνας

27/01/2023, 2:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Και με τη βούλα παράνομη η απόφαση επιλογής Γενικού Διευθυντή από τη ΔΕΥΑΠ

27/01/2023, 1:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες στο Νεοχώρι – Για εκρήξεις κάνουν λόγο οι κάτοικοι

27/01/2023, 1:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενοικιάζεται πολυτελές κατάστημα

27/01/2023, 11:00 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites