Γιάννενα : Άγρια επίθεση ασθενή εναντίον γιατρών στο Πανεπιστημιακό – Γιατρός τραυματίστηκε βαριά

Άγριο επεισόδιο συνέβη αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενής των επειγόντων της Ψυχιατρικής διαμαρτυρόμενος για μη εξυπηρέτηση επιτέθηκε σε γιατρό της κλινικής και την ξυλοκόπησε βαρύτατα.

Στη συνέχεια ο δράστης ευρισκόμενος σε αμόκ προκάλεσε φθορές, έσπασε μια τζαμαρία και με κομμάτι από το τζάμι κυνήγησε τον φύλακα που επιχείρησε να τον απωθήσει. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά όταν έφτασε ισχυρή δύναμη ο δράστης είχε αποχωρήσει.

Στη συνέχεια ανάρτησε βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το περιστατικό που είχε καταγράψει, απειλώντας ότι γνωρίζει τις διευθύνσεις των γιατρών της Ψυχιατρικής Κλινικής τις οποίες -όπως ανέφερε- θα δημοσιοποιήσει. Το δραματικό είναι ότι την ανάρτηση με το περιστατικό και τις απειλές του ήδη επικρότησαν αρκετά άτομα.

Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω τμήμα και σύμφωνα με μαρτυρίες στελεχών της Ψυχιατρικής υπάρχουν συχνά βίαια επεισόδια με ασθενείς που σχετίζονται με τοξικομανία.

Μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει ασύλληπτος αν και έχουν υποβληθεί μηνύσεις τόσο από τη Διοίκηση του νοσοκομείου, όσο και από τον σύζυγο της γιατρού. Μάλιστα ο τελευταίος υπέβαλε μήνυση και κατά της διοίκησης του νοσοκομείου για πλημμελή προστασία του προσωπικού, του εξοπλισμού αλλά και των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Στο μεταξύ διαμαρτυρία ετοιμάζει και ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου με αίτημα την προστασία του προσωπικού και του λοιπού υλικού τονίζοντας ότι είναι εκτεθειμένοι στις διαθέσεις των ασθενών.

Πηγή : ertnews.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites