Πρέβεζα : Το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ έρχεται με μεγάλη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά

Το φετινό σύνθημα του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς! Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό!», γεννήθηκε μέσα στους αγώνες του λαού μας, που όλο το προηγούμενο διάστημα, με την πρωτοπόρα και καθοριστική στάση των κομμουνιστών, έσπασε στην πράξη ο φόβος και ο συμβιβασμός, ανέβηκε το μαχητικό, διεκδικητικό “φρόνημα” των εργαζομένων και της νεολαίας.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ  μπορεί να σηματοδοτήσει σε ένα κορυφαίο γεγονός συνδυασμένης μαζικής πολιτικής, ιδεολογικής και πολιτιστικής παρέμβασης της ΚΝΕ, λίγους μήνες μετά το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Αντλούμε δύναμη και έμπνευση από τους πρόσφατους και σημαντικούς αγώνες του λαού μας σε όλα μέτωπα, από την ίδια τη μεγαλειώδη πορεία του θεσμού του Φεστιβάλ μέσα στα χρόνια, τις στιγμές ανάτασης και υψηλής πολιτιστικής δημιουργίας που έχει χαρίσει.

Με όπλα τα συμπεράσματα από την πλούσια δράση μας, το Φεστιβάλ, ως σημείο συνάντησης, προβληματισμού, συζήτησης όλων εκείνων των νέων που προβληματίζονται, αγωνιούν και δρουν, μπορεί να δώσει ώθηση για την οργάνωση και ανάπτυξη των αγώνων της νεολαίας, με επιθετικές διεκδικήσεις για όλα τα ζητήματα που την αφορούν!

Το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Πρέβεζα θα πραγματοποιηθεί στο Κηποθέατρο Γ. Ρίτσος. Οι πύλες του Φεστιβάλ για το κοινό θα ανοίξουν στις 8μ.μ. Η έναρξη θα γίνει με ένα μικρό χαιρετισμό από μέλος της ΚΝΕ, ακολουθούμενη από ένα μικρό θεατρικό δρώμενο με θέμα ‘Την πάλη ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά’. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία από την Ιφιγένεια Αθανασούλα μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, ενώ το Φεστιβάλ θα κλείσει η μεγάλη συναυλία με τον κ. Φοίβο Δεληβοριά. Στο χώρο θα υπάρχει  Έκθεση ενάντια στα ναρκωτικά, ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τις μικρότερες ηλικίες με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων (Ρομποτική, Συνεργατικά Παιχνίδια, Χειροτεχνίες κτλ). Τέλος θα υπάρχει μπαρ με αναψυκτικά, μπύρες, σουβλάκια και φυσικά το βιβλιοπωλείο της “Σύγχρονης Εποχής”.

Σημείο Προπώλησης:  Νταλαμάγκας Λεωνίδας “ΒΙΒΛΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” – Λεωφ. Ειρήνης 39
Πόσο Ενίσχυσης: 6€


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites