Ο ΠΑΣ Πρέβεζα στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ

Με τον Φώτη Σιδέρη στο 90ο λεπτό ο ΠΑΣ Πρέβεζα κατάφερε έστω και στο τελευταίο λεπτό να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κερδίζοντας τον ΑΕΤΟ Αγιάς με 2-1.

Η ομάδας του ΠΑΣ ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά, θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα και να πάρει τα ινία του αγώνα από την αρχή, ‘’καθαρίζοντας’’ έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Το γκολ μπήκε στο 12ο λεπτό με το γκολ του Corentin με δυνατό σουτ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής., κάνοντας το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αν και ήρθαν στην Πρέβεζα με μόλις 13 ποδοσφαιριστές δε το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Φίλιου.

Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, βάζοντας τον προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελο Μπέκα σε σκέψεις, προσπαθώντας να βρει λύσεις.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν αγχωτικό κυρίως για τον ΠΑΣ, ο οποίος έψαχνε το δεύτερο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα, αφού και το σουτ του Καβαλάρη στο 47ο λεπτό βρήκε την εστία του Παπαγεωργίου.

Ο Άγγελος Μπέκας έκανε τις αλλαγές, το παιχνίδι όμως δεν φάνηκε να αλλάζει και το άγχος βάρυνε ακόμα περισσότερο τους παίκτες της Πρέβεζας, προσπαθώντας να βρούνε λύση στο πρόβλημα.

Η λύση ήρθε στο 90ο λεπτό με τον αρχηγό Φώτη Σιδέρη, ο οποίος γιόρτασε τα σημερινά του γενέθλια με τον καλύτερο τρόπο.

Οι παίκτες του ΠΑΣ έστω και δύσκολα πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για την δεύτερη φάση του θεσμού, ωστόσο τον Αετό Αγιάς θα τον αντιμετωπίσουν στην έδρα του για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Σφονδύλη-Ζώτος

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Τσάτσος, Ράμμος (56΄ Βασιλείου), Καραγεώργος, Κώστας, Σκαμνέλος, Jοhnsen, Ντόντης (63΄ Πόποτας, 85΄ Τριάντος), Σιδέρης, Καβαλλάρης, Μπαρλαγιάννης (85΄ Παπαγεωργίου).

Αετός Αγιάς (Γιώργος Μουστάκας): Παπαγεωργίου, Γκουλιούμης, Φίλιος Γ., Goga, Μουτσάι, Πάντος (59΄ Τζίμας), Ζήσης, Κοσυφαρίνης, Γκόγκος, Ντόκος, Λάμπρου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites