’Φιλική’’ νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Κεραυνό Θεσπρωτικό

Πετυχημένο ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος αντιμετώπισε το απόγευμα της Τρίτης στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού ‘’Κατερίνα Θάνου’’, τον τοπικό Κεραυνό, τον οποίο και κέρδισε με 4-1.

Η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, θέλοντας από την αρχή να ανοίξει πρώτος το σκορ, κάτι που σημειώθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον γκολ που σημείωσε ο Μπαρλαγιάννης.

Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια και τους δύο προπονητές να ‘’καταστρώνουν’’ τα σχέδια για το δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνέχισε να είναι δυνατός και αποφασιστικός θέλοντας να διπλασιάσει τα τέρματά του, με τους γηπεδούχους να παίζουν έναν ρόλο αμυντικό με ελάχιστες προσπάθειες απέναντι από την εστία του πρεβεζάνικου συλλόγου.

Έτσι στο 53ο λεπτό ο Γιώργος Ντόντης με ένα δυνατό σουτ έκανε το 0-2 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Καβαλάρης για να κάνει το σκορ 0-3.

Η αποφασιστικότητα όμως των παικτών του Άγγελου Μπέκα για μεγαλύτερη νίκη συνεχίστηκε με αποτέλεσμα στο 67ο λεπτό να έρθει η σειρά του Φώτη Σιδέρη να χριστεί σκόρερ, κάνοντας το 0-4.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 78ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαργαρίτη, κάνοντας το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα την Κυριακή αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανλευκάδιου στο Δημοτικό Στάδιο ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, πριν την έναρξη των αγώνων κυπέλλου αλλά και πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζιώγας Αθ με βοηθούς του κ.κ. Κέφη Γ., Ζιώγα Αλ.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Παναγιωτίδης, Κάτσενος, Χουλιάρας, Παπανίκου, Ντάφλος, Μαργαρίτης, Πανούσης, Μπόμπορης, Τσαΐμος, Παππάς Σ., Παφίλας, έπαιξαν επίσης οι Νταλαγιάννης, Ευθυμίου, Παππάς Π., Κιτσαντάς, Τζιάκος, Τσιότσος, Βάσσιος.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Ράμμος, Παπαγεωργίου, Κώστας, Καραγιώργος, Σκαμνέλος, Μπαρλαγιάννης, Ντόντης, Σιδέρης, Καβαλλάρης, Βασιλείου, έπαιξαν επίσης οι Στρεμπάρη, Χήτος, Τριάντος, Σεργής, Παπακοσμάς.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites