Στην Πρέβεζα ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ – Σε λειτουργία το ΝΕΟ Πολυδύναμο Κέντρο το επόμενο διάστημα

Την ΜΟΘΕ Πρέβεζας και το νέο Πολυδύναμο Κέντρο επισκέφθηκε σήμερα ο Προέδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθαν. Θεοχάρης.

Το νέο Πολυδύναμο Κέντρο στην Πρέβεζα θα τεθεί σε λειτουργία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και πρόκειται για άλλη μία μονάδα στη περιφέρεια που συμβάλει στην θεραπευτική αντιμετώπιση της εξάρτησης και υποστηρίζει άτομα με εξαρτητικές συμπεριφορές ψυχοκοινωνικά σε περισσότερους από 150 ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής της Πρέβεζας και της Ηπείρου.
Ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της Μονάδας κ. Χαραλαμπίδη, την ψυχίατρο κ. Κλεισούρα καθώς και όλη την θεραπευτική ομάδα, με τους οποίους συζήτησε την λειτουργία της μονάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος.
Ο ΟΚΑΝΑ συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και επεκτείνει τη δραστηριότητας του με νέες δομές και Πολυδύναμα Κέντρα, όπως εδώ στην Πρέβεζα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

25/03/2023, 9:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Λιμεναρχείο Πρέβεζας : Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων

24/03/2023, 10:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κυκλοφορούσε με γκλοπ και χημικά στο αυτοκίνητο του

24/03/2023, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης εν όψει της μαθητικής παρέλασης

24/03/2023, 9:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Επιχείρηση Konstas αναζητά προσωπικό

24/03/2023, 9:40 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψη τις αναφορές της υπηρεσίας

23/03/2023, 6:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites