Πρέβεζα : Η μορφή του Μίκη Θεοδωράκη δέσποζε ψηλά στο κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος” στο 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Πραγματοποιήθηκε το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή το βράδυ της Παρασκευής, στην Πρέβεζα. Η μαζική συμμετοχή κόσμου που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις και το πλούσιο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ το χαρακτηρίζουν ως το πιο πετυχημένο των τελευταίων χρόνων με ιδιαίτερη συμμετοχή νεολαίας. 

Από νωρίς τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ με μεράκι και ενθουσιασμό διαμόρφωσαν και στόλισαν το χώρο για να υποδεχτεί τους επισκέπτες. Την προσοχή των επισκεπτών τράβηξε η μορφή του Μίκη Θεοδωράκη που δέσποζε ψηλά στο κέντρο του κηποθέατρου “Γιάννης Ρίτσος”,  τιμώντας και με αυτό τον τρόπο το μεγάλο μουσικοσυνθέτη. 

Στην έναρξη του Φεστιβάλ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Μιχαηλίδης, μέλος της ΚΝΕ, που αναφέρθηκε στην δράση της Τ.Ο. Πρέβεζας της ΚΝΕ όλη την προηγούμενη χρονιά. Στη συνέχεια στη σκηνή παρουσιάστηκε θεατρικό δρώμενο από μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με θέμα την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Η πολιτική ομιλία έγινε από την Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Ακολούθησε η μεγάλη συναυλία με το Φοίβο Δεληβοριά και τη μπάντα του που ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους μέσα από τις μελωδίες παλιών και νέων του επιτυχιών.

Μάλιστα στην έναρξη της συναυλίας ο Φοίβος Δεληβοριάς δήλωσε πως αισθάνεται συγκινημένος και ευγνώμων που βρίσκεται σε έναν χώρο που φέρει το όνομα του Γιάννη Ρίτσου και να τραγουδά απέναντι από τη μορφή του Μίκη Θεοδωράκη. 

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο χώρος για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ. Ένας χώρος με πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά, με επίδειξη ρομποτικής, πειράματα, χειροτεχνίες και πολλά παιχνίδια καθώς και άλλες δραστηριότητες.       


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites