Πρέβεζα … λαός … και … κολωνάκια!

Είναι από τις εικόνες που όταν τις βλέπεις το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι να τραβήξεις τα μαλλιά σου (αν δεν σου έχουν πέσει ήδη από το σοκ) και να σκίσεις τα ρούχα σου από την αγανάκτηση!

Αυτό είναι το συναίσθημα που σε κατακλύζει τη στιγμή που βλέπεις μπροστά στα μάτια σου και όχι σε κάποιο βιντεάκι στο youtube, έναν οδηγό να επιχειρεί να στρίψει παράνομα σε μία Εθνική Οδό και σε ένα σημείο που πέρα από την απαγορευτική πινακίδα και τα πρόσφατα τοποθετημένα κολωνάκια, δεν έχει καμία απολύτως ορατότητα!

Δηλαδή, πέρα από κάθε δικαιολογία του τύπου “με παρέσυρε το GPS και έγραψα στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τόσο την πινακίδα, όσο και τα κολωνάκια” το να επιχειρείς και τελικά να στρίβεις σε ένα σημείο που δεν έχεις ορατότητα, είναι εγκληματική συμπεριφορά!

Διερχόμενοι σήμερα την Εθνική Οδό Πρέβεζας – Φιλιππιάδας στο ύψος της Αρχαίας Νικόπολης, κάναμε τον σταυρό μας, όχι μία, ούτε δύο, αλλά 4 φορές, καθώς,  εκεί που πρόσφατα τοποθετήθηκαν τα κολωνάκια και η απαγορευτική πινακίδα για όσους έρχονται από Μύτικα, είδαμε κυριολεκτικά το “χάρο” με τα μάτια μας!

Όπως θα δείτε ο φωτογραφικός μας φακός “συνέλαβε” ένα λευκό όχημα τη στιγμή που πραγματοποιεί αριστερή στροφή σε έναν δρόμο που απαγορεύεται, αγνοώντας επιδεικτικά τη σήμανση.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και το αμάξι που προπορεύοντας του λευκού οχήματος, αλλά και αυτό που ακολουθούσε…

Βέβαια την πιο σοκαριστική εικόνα δεν προλάβαμε να την καταγράψουμε … Πριν από αυτά τα τρία οχήματα ένα άλλο όχημα έστριψε αριστερά μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα!!! Δεν ξέρουμε αν υπάρχει GPS που να δίνει τέτοια οδηγία, το σίγουρο είναι ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και δολοφονίας μαζί! Και αν το συγκεκριμένο σημείο ήταν μία φορά επικίνδυνο πριν τοποθετηθούν τα κολωνάκια, τώρα έγινε δέκα φορές πιο επικίνδυνο γιατί εκτός από τους καλούς οδηγούς, υπάρχουν και οι ασυνείδητοι οδηγοί.

Πρώτη άμεση λύση για να μην θρηνήσουμε θύματα, είναι να μπουν πολύ περισσότερα κολωνάκια και προς Πρέβεζα και προς Νικόπολη, ώστε να αποτρέπουν τους ασυνείδητους να επιχειρούν παράνομη αριστερή στροφή, με την ευχή και την ελπίδα να μην βρεθεί κάποιος τόσο γάιδαρος που θα τα “καβαλήσει”.  Δεύτερη λύση είναι η ενημέρωση των χαρτών GPS, κάτι που δεν γνωρίζουμε αν γίνεται απλά και γρήγορα.

Πάντως,  η τροχαία Πρέβεζας θα πρέπει πλέον να έχει καθημερινή παρουσία στο σημείο πρωί – μεσημέρι – βράδυ, γιατί οι εικόνες που βλέπουμε το ΑΠΑΙΤΟΥΝ!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites