Πρέβεζα : Τα προβλήματα δεν κρύβονται με την αδράνεια και την αδιαφορία

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Πρέβεζα κερδίζει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Τα πλεονεκτήματα της γνωστά: εξαιρετική γαστρονομία, απέραντες και καθαρές παραλίες, φυσικά τοπία απαράμιλλου κάλλους και πολιτιστικά μνημεία σε πόλη και ευρύτερα στο νομό. Και κάτι επίσης άκρως σημαντικό, στην εποχή της covid, οι ασφαλείς παραλίες. Όμως, ο επισκέπτης εκπλήσσεται από τη χρόνια έλλειψη των υποδομών, η οποία κατατείνει στην αδιαφορία, ακυρώνοντας τα σημαντικά πλεονεκτήματα.

Παρατηρώντας επί ημέρες τα στραβά και παράδοξα, εκπλήσσεται ο κάθε επισκέπτης από την αδράνεια των τοπικών αρχόντων. Οι οποίοι δεν δίνουν τη δέουσα σημασία στους κινδύνους που ελλοχεύουν για το ντόπιο ή τον επισκέπτη.

Δεν είναι και λίγοι οι επισκέπτες του Νομού Πρέβεζας που σχολιάζουν αρνητικά στο mypreveza.gr την πολύ κακή  κατάσταση του οδικού δικτύου. Στην πλειοψηφία τους τα σχόλια αφορούν την Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας και ειδικά το κομμάτι από Πρέβεζα έως την Πάργα. Ένας δρόμος που όπως λένε θυμίζει δεκαετία του 70, με την τσαπατσουλιά να είναι εμφανέστατη και συνάμα επικίνδυνη, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Αρνητικά σχόλια και για τον Μύτικα και συγκεκριμένα για την οδό Ανεξαρτησίας που καταλήγει στην παραλία, ακριβώς πάνω στη στροφή με τον κεντρικό δρόμο, εκεί όπως τονίζουν ο εποχουμενος έχει μηδέν ορατότητα. Σε ένα καινούργιο ξενοδοχείο, στο Μύτικα, για να φτάσεις θα πρέπει να έχεις δρεπανοφορο όχημα, χωρίς υπερβολή. Στην είσοδο του χωριού, από Πρέβεζα και Λευκάδα, η σήμανση είναι ελλιπής, ενώ το βράδυ δεν υπάρχει ο στοιχειώδης φωτισμός.

Δήμος και Περιφέρεια Ηπείρου υπνώττουν, αλλά έχουν υποχρέωση να αναβαθμίσουν τις βασικές υποδομές και να αναλάβουν ευθύνες και πρωτοβουλίες. Μέχρι σήμερα επέδειξαν ολιγωρία, αλλά το καλοκαίρι δεν τελείωσε!

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites