Παύλος Φραγκούλης : Ο Νομός Πρεβεζας είναι ένας από τους ελάχιστους που δεν συνδέεται με τους κυρίους οδικούς άξονες

Συνέντευξη τύπου για τα δύο χρόνια παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο παραχώρησε η παράταξη “Ήπειρος Όλων”.

Ο επικεφαλής της Δημήτρης Δημητρίου και οι τρεις περιφερειακοί του Σύμβουλοι άσκησαν σκληρή κριτική στην Περιφερειακή αρχή.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Πρέβεζας Παύλος Φραγκούλης  κατηγόρησε την Περιφερειακή Αρχή πως έχει βάλει στο περιθώριο την Πρέβεζα και την Ήπειρο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μόνο η Πρέβεζα δε συνδέεται με οδικούς άξονες, ενώ αναφέρθηκε και στην καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου εισόδου της Πρέβεζας.
Στην τοποθέτηση του ο κ Φραγκούλης σημείωσε: “Εγώ θα αναφερθώ σ’ ένα ζήτημα όπου εν’ έτη 2021 δεν θα έπρεπε να το συζητάμε! Αναφέρομαι στους οδικούς άξονες όπου η περιφερειακή αρχή εδώ και τόσα χρόνια έχει βάλει στο περιθώριο! Στην τελευταία προεκλογική της εκστρατεία μιλούσε για την σύνδεση Ιωαννίνων-Κακαβιάς όπου δυο χρόνια μετά αγνοείται η τύχη της! Ο Νομός Πρεβεζας είναι αν όχι ο μοναδικός, ένας από τους ελάχιστους Νομούς της Ελλάδας ο οποίος δεν συνδέεται με τους κυρίους οδικούς άξονες και οι εθνικοί της οδοί είναι δρόμοι καρμανιόλες! Για τον δρόμο Πρέβεζα-Φιλ/δα δεν υπάρχει καμία απολύτως μελέτη ενώ για το Πρέβεζα-Παργα, η μοναδική ολοκληρωμένη μελέτη είναι το Μεσοποταμος-Παργα αλλά και αυτή δυστυχώς έχει μείνει στα συρτάρια,ενώ για το υπολοιπο κομμάτι δεν εχει γίνει απόλυτος τίποτα θέτοντας την Πρέβεζα στο περιθώριο. Έναν νομό με φυσική ομορφιά ο οποίος είναι τουριστικός προορισμός για πάρα πολύ κόσμο τον οποίο και πρέπει να σεβόμαστε. Οι κάτοικοι της Πρέβεζας που καθημερινά διανύουν αυτούς τους δρόμους έχουν φτάσει στα όρια τους! Ζητάμε από την περιφερειακή αρχή να διεκδικήσει στα αρμόδια υπουργεία αυτά που μας αναλογούν σαν περιφέρεια Ηπείρου αλλά και σαν Νομός Πρέβεζας σε ότι έχει να κάνει με τους οδικούς άξονες! Τέλος όσον αφορά την είσοδο της πόλης της Πρέβεζας με απόφαση του περιφερειακού συμβούλιο μετά από σχετική ερώτηση μου το 2019,αποφασίσθηκε το 2020 να είχαν ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες! Έχουμε φτάσει στο 2021 και ακόμα βρισκόμαστε σε νηπιακό στάδιο και η κωλυσιεργία έχει φτάσει στο ζενίθ της με μόνη δικαιολογία τον COVID 19,ο οποίος σαφώς και έχει επηρεάσει της ζωές όλων μας αλλά έχει γίνει και ένα εύκολο άλλοθι! Ελπίζω σε μια γρήγορη επίλυση και αυτού του ζητήματος για να σταματήσει η Πρέβεζα να θρηνεί θύματα στην άσφαλτο! Μακάρι να μην πάει άλλη μια τετραετία χαμένη για την Π.Ε Πρέβεζας αλλά και την Ήπειρο γενικότερα!”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites