Με ιδιαίτερη επιτυχία η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με κεντρικό ομιλητή τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή Γεώργιο.

Απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το myDATA έδωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ  κ. Πιτσιλής Γεώργιος, αλλά και υπηρεσιακά στελέχη της Αρχής, σε διαδικτυακή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/07/2021 και συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον.
Καλωσορίζοντας τον Διοικητή της ΑΑΔΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία των δύο φορέων προκειμένου επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν τις επιχειρήσεις ενώ τόνισε ότι το myDATA που σε λίγο καιρό μπαίνει στη ζωή μας αποτελεί ένα φιλόδοξο εγχείρημα και ένα ακόμη βήμα για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του επιχειρείν. Επιπλέον  ανέφερε ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας είναι υπέρμαχος της ψηφιακής μεταρρύθμισης αναπτύσσοντας δράσεις όπως η Ψηφιακή Ηλεκτρονική Αγορά «Ηλεκτρονικό Ράφι» του Επιμελητηρίου Πρέβεζας,  δίνοντας δωρεάν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη να προβάλουν τα προϊόντα τους τόσο σε αυτές που έχουν e-shop όσο και σε αυτές που δεν έχουν.  Επιπροσθέτως, το Επιμελητήριο Πρέβεζας κατέθεσε και εγκρίθηκε πρόταση Ψηφιακής Αναβάθμισης προκειμένου της απλουστοποίησης των διαδικασιών των μελών του με τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και την παροχή εξειδικευμένων ψηφιακών υπηρεσιών και πληροφοριών προς αυτές. 

  Αναφερόμενος στο myDATA ο κ. Πιτσιλής έκανε λόγο για ένα μεγάλο και φιλόδοξο έργο και υπογράμμισε την αναγκαιότητα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Επίσης, ανέφερε  ότι η πανδημία του κορωνοϊού αποτέλεσε έναν επιταχυντή αλλαγών και μεταρρυθμίσεων καθώς μέσα σε λίγο διάστημα έγιναν μεγάλα και δύσκολα βήματα.
Στελέχη της ΑΑΔΕ δέχτηκαν και απάντησαν σε πολλαπλές ερωτήσεις τόσο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου όσο και εκπροσώπων φορέων, συλλόγων φοροτεχνικών που συμμετείχαν στη διαδικτυακή εκδήλωση καθώς και του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας Πρέβεζας κ. Τραχανά Αθανάσιου και δήλωσαν την πρόθεσή τους για περαιτέρω συνεργασία.      
Ολόκληρη η ενημερωτική εκδήλωση παρουσιάζεται στην σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook.  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Μενδώνη επιμένει για έργα στην Νικόπολη – Ευρεία συσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

05/12/2023, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Στην Πρέβεζα αν δεν έχεις λεφτά να πας σε γιατρό, πεθαίνεις”

05/12/2023, 8:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης : “Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ…”

23/11/2023, 8:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για το τραγικό δυστύχημα στο Βαθύ

23/11/2023, 8:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα» μοίρασε παραδοσιακά πολυσπόρια

23/11/2023, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

23/11/2023, 8:33 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites