Με ιδιαίτερη επιτυχία η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με κεντρικό ομιλητή τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή Γεώργιο.

Απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το myDATA έδωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ  κ. Πιτσιλής Γεώργιος, αλλά και υπηρεσιακά στελέχη της Αρχής, σε διαδικτυακή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/07/2021 και συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον.
Καλωσορίζοντας τον Διοικητή της ΑΑΔΕ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία των δύο φορέων προκειμένου επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν τις επιχειρήσεις ενώ τόνισε ότι το myDATA που σε λίγο καιρό μπαίνει στη ζωή μας αποτελεί ένα φιλόδοξο εγχείρημα και ένα ακόμη βήμα για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του επιχειρείν. Επιπλέον  ανέφερε ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας είναι υπέρμαχος της ψηφιακής μεταρρύθμισης αναπτύσσοντας δράσεις όπως η Ψηφιακή Ηλεκτρονική Αγορά «Ηλεκτρονικό Ράφι» του Επιμελητηρίου Πρέβεζας,  δίνοντας δωρεάν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη να προβάλουν τα προϊόντα τους τόσο σε αυτές που έχουν e-shop όσο και σε αυτές που δεν έχουν.  Επιπροσθέτως, το Επιμελητήριο Πρέβεζας κατέθεσε και εγκρίθηκε πρόταση Ψηφιακής Αναβάθμισης προκειμένου της απλουστοποίησης των διαδικασιών των μελών του με τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και την παροχή εξειδικευμένων ψηφιακών υπηρεσιών και πληροφοριών προς αυτές. 

  Αναφερόμενος στο myDATA ο κ. Πιτσιλής έκανε λόγο για ένα μεγάλο και φιλόδοξο έργο και υπογράμμισε την αναγκαιότητα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Επίσης, ανέφερε  ότι η πανδημία του κορωνοϊού αποτέλεσε έναν επιταχυντή αλλαγών και μεταρρυθμίσεων καθώς μέσα σε λίγο διάστημα έγιναν μεγάλα και δύσκολα βήματα.
Στελέχη της ΑΑΔΕ δέχτηκαν και απάντησαν σε πολλαπλές ερωτήσεις τόσο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου όσο και εκπροσώπων φορέων, συλλόγων φοροτεχνικών που συμμετείχαν στη διαδικτυακή εκδήλωση καθώς και του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας Πρέβεζας κ. Τραχανά Αθανάσιου και δήλωσαν την πρόθεσή τους για περαιτέρω συνεργασία.      
Ολόκληρη η ενημερωτική εκδήλωση παρουσιάζεται στην σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook.  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Επεκτείνει το δίκτυο καμερών πυροπροστασίας ο Δήμος Πάργας

06/07/2022, 5:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Στον εισαγγελέα 46χρονος Σλοβάκος που κατηγορείται για βιασμό 20χρονης στη Λούτσα

06/07/2022, 4:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή Πράσινου Σημείου στον Δήμο Πρέβεζας

06/07/2022, 3:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει τις πύλες της η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας «TASTE PREVEZA Welcome».

06/07/2022, 2:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Διεθνής καμπάνια για την ανάδειξη του μνημείου του Ζαλόγγου σε Διεθνές Τοπόσημο για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών

06/07/2022, 2:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απομακρύνθηκαν οι Ρομά και μπήκαν μπουλντόζες στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα

06/07/2022, 12:06 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites