Ανάπτυξη Τώρα: “Ο ευτελισμός των οργάνων και των υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας πρέπει να τελειώνει – Η Πρέβεζα δεν είναι τσιφλίκι του κου Γεωργάκου”

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” 

Η “Ανάπτυξη Τώρα” έχει επισημάνει εδώ και καιρό την άσχημη τροπή που παίρνει με ευθύνη της δημοτικής αρχής και του κου Γεωργάκου προσωπικά η λειτουργία των θεσμικών οργάνων του Δήμου Πρέβεζας. Τόσο με παρεμβάσεις μας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, όσο και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας έχουμε καταγγείλει την σχεδόν… καθεστωτική αντίληψη του κου Γεωργάκου για τη διοίκηση ενός Δήμου.

Η μόνιμη αντίδραση του Δημάρχου Πρέβεζας προς τον επικεφαλής της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργο Νίτσα είναι η φράση “Δεν συνδιοικούμε κε Νίτσα”. Τόσο αμήχανη είναι η αντίδραση του ιδίου και του επικοινωνιολόγου του που πληρώνεται με τα λεφτά των δημοτών, μπροστά στην κριτική που του ασκείται, αλλά και στην αυξημένη δυσαρέσκεια στην τοπική κοινωνία για μία σειρά ζητημάτων της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους δημότες.

Τόσο αμήχανη είναι η αντίδραση όσων το σεβασμό στους θεσμούς της αυτοδιοίκησης τον θεωρούν περιττή συνθήκη και τον ονομάζουν “συνδιοίκηση”.

Το γεγονός ότι έχει ανακοινώσει ένα Συνέδριο στο πανελλήνιο πριν να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εγγραφές στον προϋπολογισμό, το γεγονός ότι εξαγγέλλει προφορική ανάθεση σε ιδιώτες που έχει κάνει με λεφτά των δημοτών χωρίς αποφάσεις των οργάνων, κάνει το “ποτήρι να ξεχειλίζει”.

Ο ευτελισμός των οργάνων και των υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας πρέπει να τελειώνει. Η Πρέβεζα δεν είναι τσιφλίκι του κου Γεωργάκου.

Ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπου ο κ. Γεωργάκος είναι Πρόεδρος.

Αν δε σέβεται το Δήμο ως θεσμό, αν δε σέβεται την αντιπολίτευση και το δημοτικό συμβούλιο, ας σεβαστεί ο κ. Γεωργάκος τους συμβούλους της παράταξής του και τη συνεργαζόμενη παράταξη του κου Ροπόκη, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε “πολιτικούς χειροκροτητές του”, που απλώς ακολουθούν τις συμφωνίες και τη γραμμή που χαράσσει ο “αρχηγός”.

Μόνο που η αυτοδιοίκηση είναι ένα “συλλογικό σπορ”…

Εφόσον οι δημότες της Πρέβεζας επιλέξουν την “Ανάπτυξη Τώρα” για τη διοίκηση του Δήμου στις επόμενες εκλογές, η παράταξή μας δεσμεύεται ότι η συλλογική δράση, ο σεβασμός στους θεσμούς και η συναινετική διακυβέρνηση για το καλό του τόπου θα είναι σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Α ́ Κύκλος Σεμιναρίων & Επιστημονικών Ημερίδων στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

22/03/2023, 6:13 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθιέρωση «Ημέρας μνήμης των ευεργετών» από τον Δήμο Πάργας

22/03/2023, 6:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Εκδήλωση στο Κάστρο των Ρωγών – Σκοπός η ανάδειξη της προσωπικότητας του Επισκόπου Ρωγών και Κοζύλης Ιωσήφ

22/03/2023, 6:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάθμιση υφιστάμενων Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών για τη διασύνδεση με τα POS – Οι ημερομηνίες

22/03/2023, 5:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέα Διανομή Τροφίμων του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ 

22/03/2023, 5:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συμμετοχή του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας στο 2ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο

22/03/2023, 5:46 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites