Στην ενίσχυση του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας προχωρά μέσω νέας δωρεάς ο Δήμος Αρταίων

Στην ενίσχυση του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας προχωρά μέσω νέας δωρεάς ο Δήμος Αρταίων και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης του έργου που γίνεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Διόλου τυχαία, η παράδοση της δωρεάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, με στόχο η κίνηση αυτή να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο τους πολίτες. Η παράδοση του ψυκτικού θαλάμου, αξίας 10.000 ευρώ, έγινε παρουσία του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, του Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ, Βασίλη Κρανιώτη, του Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελου Ντάκουλα και της Διευθύντριας της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άρτας, Ελένης Παππά. Ο κ. Ντάκουλας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο που για ακόμη μία φορά στέκεται αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια του Νοσοκομείου αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες του. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος τόνισε: «Το Νοσοκομείο μας χρειάζεται τη διαρκή συμπαράσταση όλων μας. Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικούμε και απαιτούμε να έχουν όλοι οι δημότες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας. Όλοι μαζί, ο καθένας μόνος του και με τον Δήμο Αρταίων πάντα στο πλευρό των εθελοντικών οργανώσεων και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Άρτας, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα. Άλλωστε, έχουμε αποδείξει την στήριξη μας με πράξεις όλο το προηγούμενο διάστημα που εν μέσω πανδημίας, παραχωρήσαμε προσωρινά την Δημοτική Πινακοθήκη για να λειτουργήσει ως χώρος αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών. Επιπλέον μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΑ «έφτανε» το μήνυμα «Δίνω Αίμα, Δίνω Ζωή» σε κάθε σπιτικό, ενώ στην συνέχεια σχεδιάζουμε και την τοποθέτηση εκ νέου ενημερωτικού φυλλαδίου, σχετικά με την αιμοδοσία, το οποίο θα διανέμετε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΑ».

Τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Τσιρογιάννη και την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άρτας ευχαρίστησε με την σειρά της η Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άρτας κ. Ελένη Παππά, « Είναι μια πολύτιμη, πρόσφορα για το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άρτας, θα μας βοηθήσει ουσιαστικά στην καθημερινότητά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Παππά. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη δωρεά του Δήμου Αρταίων, και συνεπώς των δημοτών της Άρτας προς το Νοσοκομείο, αφού με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής συγκεντρώθηκε μέσα από δωρεές το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ για την αγορά ενός φορητού ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος για τις ανάγκες της ΜΕΘ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites