Μήνυμα καλής επιτυχίας του Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου προς τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι ολόκαρδα καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στους μαθητές και

συμμετέχοντες του Δήμου Πρέβεζας, εκπληρώνοντας κάθε όνειρο και κατακτώντας κάθε στόχο όπως και σε όλους τους υποψηφίους του Νομού Πρέβεζας, της Ηπείρου και της Ελλάδας.

Οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, αποτελούν όπως και του περασμένου έτους, οι οποίες και πραγματοποιούνται με τη σκληρή προετοιμασία τους εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, από τις ιδιαίτερες καταστάσεις που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε όπως άλλωστε όλη αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Αποτελούν τις εξετάσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την ώρα όπου ολόκληρη η χώρα περνά τις εξετάσεις για να νικήσει την πανδημία μέσα από το πρόγραμμα εμβολιασμού «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Αποτελούν επίσης τις συμβολικές Πανελλαδικές εξετάσεις του επετειακού έτους των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 όπου θα αποδειχθεί και πάλι, το πόσα μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές και αυτό μέσα από την πειθαρχία, τη διαύγεια και τις ικανότητες που θα επιδείξουν τα παιδιά μας και οι επιβλέποντες εκπαιδευτικοί. Σε αυτό το σημείο θα κάνω και μία αναφορά στους γονείς που αποτελούν το βράχο στήριξης και αδιάλειπτης προσφοράς στα όνειρα και τις ελπίδες των παιδιών.

Αγαπητοί υποψήφιοι και μελλοντικοί φοιτητές αλλά και επιστήμονες του Δήμου Πρέβεζας, η δική σας γενιά και όχι μόνο όσων είστε στην Τρίτη Λυκείου, αποτελεί μια νέα γενιά ορόσημο για το μέλλον της χώρας, αλλά και πολύ περισσότερο για το μέλλον του τόπου μας η οποία και χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση, θέληση για εξέλιξη και επιθυμία για εξωστρέφεια στο σύγχρονο περιβάλλον της νέας πραγματικότητας.

 

Στη νέα εποχή που κτίζουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, της αριστείας, των υψηλών

τεχνικών και ψηφιακών δεξιοτήτων και του υψηλού επαγγελματισμού, πάντα έχοντας ως φάρο τις ανθρώπινες αξίες και αναπτύσσοντας παράλληλα ένα σύγχρονο, ποιοτικό πανεπιστημιακό μοντέλο άρτια συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας, πάντα σε συνδυασμό με τις υψηλές αξίες και παρακαταθήκες της Ελληνικής μας παιδείας, η γενιά σας θα πρωτοστατήσει με μία παραγωγική επανάσταση προκοπής και ανάπτυξης. 

 

Βρισκόμαστε ήδη στην αρχή της 4 ης Βιομηχανικής Επανάστασης, των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και εφαρμογών, της δικής σας ρεαλιστικής επανάστασης, στην εποχή όπου η βέλτιστη και ισορροπημένη αξιοποίηση των παραγωγικών πηγών του περιβάλλοντος σε πλήρη εναρμόνιση με όλους τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους, αποτελεί την επόμενη πρόκληση και νέα πραγματικότητα έχοντας ως πρωταγωνιστές όλους εσάς. 

 

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη στις εξετάσεις και να τις περάσετε με ηρεμία, καθαρό μυαλό και με την πρωτοφανή ανάλογη ωριμότητα και συνέπεια που επιδείξατε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας κατά τη πανδημία.

Όπως κάθε φορά και αυτή τη χρονιά σας παροτρύνω ειλικρινά και με αγάπη ως πατέρας αλλά και ως απόφοιτος του Πολυτεχνείου, να κερδίσετε με την αξία σας τα κλειδιά της πόρτας εισόδου στην ανώτατη παιδεία, που θα σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των ονείρων σας και της επαγγελματικής σας ολοκλήρωσης κατακτώντας το φως της μόρφωσης και της κοινωνικής εξέλιξης και καταξίωσης.

 

Είμαι πεπεισμένος, ότι η νέα γενιά του τόπου μας η οποία είναι ιδιαίτερα χαρισματική και δυναμική, με υψηλό όραμα και δυνατή θέληση προόδου, θα αποτελέσει στα επόμενα χρόνια την απαιτούμενη δυναμική που θα οδηγήσει την Ελλάδα και το Δήμο της καρδιάς μας στην κορυφή, όπως ακριβώς της αξίζει, είτε μέσα από το δρόμο των σπουδών είτε μέσα από το δρόμο της επαγγελματικής ανάπτυξης σε κάθε πεδίο διαμέσου της αξιοποίησης του ευλογημένου τόπου μας!

 

Καλή επιτυχία σε όλους, καλή αρχή με δύναμη και υγεία σε όποιο δρόμο ακολουθήσετε !


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites