Πρέβεζα : Πλούσιο θέαμα στο World Tennis Tour J4 Preveza στην Κυανή Ακτή

Πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα του τένις, προσφέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Tennis Tour J4 Preveza, που διεξάγεται στα γήπεδα της Κυανής Ακτής.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 19 Ιουνίου, ενώ σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου ξεκίνησε το κυρίως ταμπλό με αθλητές από διάφορες χώρες του κόσμου να αγωνίζονται.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις της Πρέβεζας, λαμβάνουν μέρος αθλητές που είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα, αφού όπως έχει ξανα αναφέρει το mypreveza.gr σε αναρτήσεις του, σε αυτό έχουν αγωνιστεί τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και ο Dominic Thiem, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο νικητής το 2009.

Και ενώ η κατάσταση στον τουρισμό λόγω Covid είναι ρευστή, η Πρέβεζα, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, φιλοξενεί όλους αυτούς τους αθλητές που συνοδεύονται από γονείς και προπονητές. Εκτός λοιπόν από σπουδαίο αθλητικό γεγονός το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις στα γήπεδα της Κυανής Ακτής δίνει και μία τονωτική ένεση στον τουρισμό κάτι που υπογραμμίζει συνεχώς και ο Διευθυντής Αγώνων WORLD TENNIS TOUR J4 PREVEZA και εκλεγμένο μέλος της επιτροπής Tennis Europe Professional Tennis & Officiating Committee, Δημήτρης Παππάς,  ο οποίος εγκαταλείπει στιγμή τα γήπεδα της Κυανής Ακτής.

Οι αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ θα ολοκληρωθούν το αυτό Σαββατοκύριακο με την διεξαγωγή των τελικών Αγοριών, Κοριτσιών και διπλών.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα η Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας θα προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα διεξαγωγής των τελικών.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites