Έμειναν στο μηδέν ΠΑΣ Πρέβεζα και Αμβρακικός Λουτρού

ΠΑΣ Πρέβεζα- Αμβρακικός Λουτρού 0-0

13η αγωνιστική (τελευταία)

5ος Όμιλος

Γ’ Εθνική

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”

Δοκάρι: 5′ Τσολακίδης (πλασέ-οριζόντιο)

Διαιτητής: Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Γιώργος Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας) – Γιάννης Ράπτης (Θεσπρωτίας).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Λεόπουλος (85′ Ράμμος), Ορφανός, Τσιλιγιάννης, Κώστας, Κάγια, Γκολάκου, Τσάτσος (76′ Κονάκης), Ντοματάς, Κωσταμένας, Τσολακίδης.

Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος): Βασιλειάδης, Καλπακούλας, Στασινόπουλος, Μικές, Κακιώνης, Καζανάς (71′ Θεοδώρου), Παγώνης, Παπαχρονόπουλος, Σπανός, Ζοτάι (90′ Τσικερτζής), Λιμάτσι (71′ Κληρονόμος).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σπύρος Ρεκατσίνας (Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣ Πρέβεζα)

“Ολοκληρώθηκε αυτό το μίνι-τουρνουά. Γιατί τουρνουά ήταν. Μπορεί να ήμασταν άτυχοι ή τυχεροί στα αγωνιστικά θέματα, αλλά θα πρέπει να γίνει ανασύνταξη της ομάδας τώρα. Η φανέλα αυτή είναι ιστορική. Είναι η πιο ιστορική του Νομού μας και είναι αμαρτία να παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία από άλλες ομάδες. Σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα ανέβει κατηγορία και θα πάει πιο ψηλά. Φέτος αδικήθηκε η ομάδα. Αλλά αδικήθηκε και άλλες χρονιές. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Μόνο τον ΠΑΣ Πρέβεζα κυνηγούν. Δεν είδα άλλες ομάδες να έχουν τέτοια αντιμετώπιση. Είχαμε ελλείψεις σήμερα. Θέλαμε όμως μία νίκη γιατί το χρωστάμε στους οπαδούς μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λουτρού που σώθηκε. Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Θα δούμε και με έναν δικηγόρο, ώστε να κάνουμε μία έφεση κατά της προκήρυξης του πρωταθλήματος, καθώς ήταν άδικο αυτό που έγινε.

Στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο περιμένω και άλλοι ”άρχοντες” ή εύρωστοι οικονομικά παράγοντες του τόπου να μπορούν να έρθουν και να μπουν στην ομάδα”.

Άγγελος Μπέκας (προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα)

“Δεν ξέρω αν υπάρχει ορισμός της τύχης. Αξίζαμε να μείνουν στην κατηγορία. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά. Μας έλειψε η τύχη. Το πρόγραμμα που είχαμε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ήταν πολύ σκληρό, με τρία εκτός έδρας ματς. Νομίζω και οι 6 βαθμοί που χάσαμε και ο τρόπος που έγινε. Κρατάμε τα θετικά. Υπάρχει μία αναγνώριση από τους αντιπάλους για την ομάδα. Θα πρέπει να ζητήσουμε και ένα συγνώμη από τον κόσμο. Εμείς ως team για το λάθος που έγινε. Οφείλουμε να το πούμε. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε αυτό το λάθος η ομάδα θα πήγαινε αρκετά ψηλά. Είχε την ψυχολογία να πάει πιο ψηλά. Μετά την επανέναρξη ήταν διαφοροποιημένη η ομάδα. Ήταν 3-4 παιδιά που είχαν δεθεί με την ομάδα και είχαν μπει στο κλίμα της ομάδας και έλειψαν.

Γενικά η ομάδα έδειξε καλή αγωνιστική εικόνα, αλλά μας έλειψε η τύχη σε συνδυασμό με κακές διαιτησίες σε μερικά ματς.

Μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες. Η Πρέβεζα θα βρει το δρόμο της. Είναι μεγάλη ομάδα. Υπάρχει επόμενη ημέρα, απλώς θέλει συσπείρωση δίπλα από αυτό το όνομα που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα. Όσο μπορεί να βοηθήσει ο καθένας από διάφορα πόστα. Για την Πρέβεζα είναι δεδομένο πως θα μπει στο γήπεδο για να κάνει πρωταθλητισμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι.

Δεν ήταν πρωτάθλημα αυτό του ενός γύρου. Αδικεί όλες τις ομάδες. Να έχουμε υγεία”.

Γιώργος Γιάκος (προπονητής Αμβρακικού Λουτρού)

“Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μαζί με τη διοίκηση καταφέραμε έναν δύσκολο στόχο. Ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα του ενός γύρου. Σε όλα τα παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα και θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η παραμονή μας.

Η Πρέβεζα έχει τη δυναμική. Μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία και θα βρει το δρόμο της. Στα επόμενα χρόνια πιστεύω θα είναι ψηλά.

Χρειάζεται γενικά υπομονή από τους παράγοντες. Χρειάζεται υπομονή από τους πατεράδες των παιδιών για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είχαμε καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Διαλέξαμε καλούς χαρακτήρες. Όλα αυτά συντέλεσαν στο να έρθει η παραμονή”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites