Ταξιάρχης Κωστόγιαννης : Υποχρεωτική η έγγραφη απάντηση για τις παιδικές χαρές από τον Δήμαρχο Πρέβεζας και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Δαρδαμάνη

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

 ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος   της «Ανυπότακτης Κίνησης για τα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας» 

Εκ μέρους της  Ανυπότακτης Κίνησης για τα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας  κατέθεσα γραπτή  ερώτηση στις 21-4-2021 με θέμα « Σχετικά με την κατάσταση   και τη διαδικασία πιστοποίησης των Παιδικών Χαρών του Δήμου Πρέβεζας» , η οποία απευθυνόταν στον Δήμαρχο κ. Γεωργάκο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας κ.  Ακρίβη και τον  Αντιδήμαρχο κ. Δαρδαμάνη σχετικά με  με την ιδιότητα που  έχει ως Πρόεδρος  της  «Τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας».

 Στην ερώτηση απάντησε σχετικά με τις αρμοδιότητές του ο Κος Δαρδαμάνης, ο οποίος  ανέφερε πως «κάθε περαιτέρω πληροφορία για την κατάσταση των Παιδικών Χαρών του δήμου Πρέβεζας και τη διαδικασία πιστοποίησής τους άπτεται των αρμοδιοτήτων του κ. Δημάρχου και του κ. Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών» καθώς και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ  έχουν απαξιώσει να απαντήσουν  εγγράφως εντός μηνός, όπως προβλέπεται,  ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, που οφείλουν να τοποθετηθούν  στα μείζονα ζητήματα της έλλειψης πιστοποίησής τους  και της οριστικής κατάργησης πολλών. 

 Υπενθυμίζουμε πως  αύριο,  31-5-2021,   σύμφωνα με τα  ρητώς προβλεπόμενα στο άρθρο 10 παρ.9 του  Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,   πρέπει να απαντηθεί  εγγράφως η ερώτηση στο τέλος της συνεδρίασης από τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών , προκειμένου να πληροφορηθούν οι δημότες του Δήμου Πρέβεζας σχετικά με το τι συμβαίνει με τις Παιδικές Χαρές. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ήπειρος συγκεντρώνει τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης από όλες τις Περιφέρειες της Ηπειρωτικής Ελλάδας

04/10/2022, 12:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Θυσία” στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην Πρέβεζα

04/10/2022, 12:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με αθλητικές δραστηριότητες γιόρτασε το 2ο ΓΕ.Λ Πρέβεζας την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

04/10/2022, 11:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση εφαρμογής με την υποβολή του εντύπου Ε4 στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ

04/10/2022, 10:35 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Την μνήμη του Άγιου Θωμά του Αποστόλου τιμά στις 6 Οκτωβρίου ο Άγιος Θωμάς

04/10/2022, 10:31 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ολοκληρώθηκε το 27ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων

03/10/2022, 2:55 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites