Ταξιάρχης Κωστόγιαννης : Υποχρεωτική η έγγραφη απάντηση για τις παιδικές χαρές από τον Δήμαρχο Πρέβεζας και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Δαρδαμάνη

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

 ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος   της «Ανυπότακτης Κίνησης για τα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας» 

Εκ μέρους της  Ανυπότακτης Κίνησης για τα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας  κατέθεσα γραπτή  ερώτηση στις 21-4-2021 με θέμα « Σχετικά με την κατάσταση   και τη διαδικασία πιστοποίησης των Παιδικών Χαρών του Δήμου Πρέβεζας» , η οποία απευθυνόταν στον Δήμαρχο κ. Γεωργάκο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας κ.  Ακρίβη και τον  Αντιδήμαρχο κ. Δαρδαμάνη σχετικά με  με την ιδιότητα που  έχει ως Πρόεδρος  της  «Τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας».

 Στην ερώτηση απάντησε σχετικά με τις αρμοδιότητές του ο Κος Δαρδαμάνης, ο οποίος  ανέφερε πως «κάθε περαιτέρω πληροφορία για την κατάσταση των Παιδικών Χαρών του δήμου Πρέβεζας και τη διαδικασία πιστοποίησής τους άπτεται των αρμοδιοτήτων του κ. Δημάρχου και του κ. Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών» καθώς και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ  έχουν απαξιώσει να απαντήσουν  εγγράφως εντός μηνός, όπως προβλέπεται,  ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, που οφείλουν να τοποθετηθούν  στα μείζονα ζητήματα της έλλειψης πιστοποίησής τους  και της οριστικής κατάργησης πολλών. 

 Υπενθυμίζουμε πως  αύριο,  31-5-2021,   σύμφωνα με τα  ρητώς προβλεπόμενα στο άρθρο 10 παρ.9 του  Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,   πρέπει να απαντηθεί  εγγράφως η ερώτηση στο τέλος της συνεδρίασης από τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών , προκειμένου να πληροφορηθούν οι δημότες του Δήμου Πρέβεζας σχετικά με το τι συμβαίνει με τις Παιδικές Χαρές. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites