Πρωτοποριακή υπηρεσία από το Επιμελητήριο Πρέβεζας –

Δωρεάν πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου από το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Μία πρωτοποριακή αλλά και απόλυτα αναγκαία, λόγω των συνθηκών, υπηρεσία προσφέρει το Επιμελητήριο Πρέβεζας  στις επιχειρήσεις μέλη του, με στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων της τοπικής αγοράς.

Οι επιχειρήσεις μέλη του  Επιμελητηρίου Πρέβεζας  που διαθέτουν προϊόντα τα οποία επιτρέπεται να πωληθούν ηλεκτρονικά, ανεξάρτητα εάν έχουν ή όχι e-SHOP, έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή – χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση – στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου Πρέβεζας  μέσω της πλατφόρμας Directmarket.gr και να αποκτήσουν τα εξής:

  • CLICK AWAY: Για ηλεκτρονική προβολή των προϊόντων τους στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή με POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημα.
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΡΑΦΙ στη ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.
  • ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Ε–SHOP: Δυνατότητα δημιουργίας ενός ατομικού e-shop.

Για τις επιχειρήσεις που έχουν δικό τους e- shop δημιουργείται ένας μηχανισμός προβολής και ανάδειξής τους σε Τοπικό και Πανελλήνιο Επίπεδο και άμεσης ηλεκτρονικής πώλησης των προϊόντων τους.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν χρήση όλων των δυνατοτήτων της ηλεκτρονικής αγοράς Directmarket.gr όπως:

  • προβολή προϊόντων, ηλεκτρονική παραγγελία, ηλεκτρονική πληρωμή, αποστολή προϊόντων ή παραλαβή από το κατάστημα, καταχώρηση προϊόντων σε κατηγορίες, ενημέρωση ειδικών προσφορών και νέων αφίξεων, διαχείριση ειδικών όρων κλπ.

Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμο να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις – μέλη του να παραμείνουν ενεργές στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στη εποχή του «Covid-19» αναφέρει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης και παροτρύνει τις επιχειρήσεις του Νομού Πρέβεζας να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία  και να δηλώσουν συμμετοχή στην Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Η συμμετοχή των Επιχειρήσεων γίνεται εύκολα μέσω επικοινωνίας με το Επιμελητήριο Πρέβεζας  ή κατευθείαν με την Εταιρία Knowledge B.S. (+30 2610452820, info@knowledge.gr, www.knowledge.gr). Κάθε συμμετοχή υποστηρίζεται συνολικά με πλήρη εκπαίδευση, συμβουλές ηλεκτρονικού εμπορίου, εγχειρίδια χρήσης κ.α. Επίσης, οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην οποία υπάρχει banner «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ – ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ» προκειμένου να κάνουν την online εγγραφή. Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της ή και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει απλά μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) και κάθε παραγγελία αποστέλλεται σε εύχρηστη και απλή εφαρμογή ενώ επιπλέον αποστέλλεται και στο email της επιχείρησης. 

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2682029414 (εσωτ.23)

Υπεύθυνος: κος Δημήτριος Δρόσος 

Email: ddrosos@prevezachamber.gr 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites