Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Στην φάση της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. Μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους, ελαιοχρωματισμοί, τοποθέτηση μονώσεων στην ταράτσα και το εσωτερικό των κτιρίων καθώς και νέα είδη υγιεινής στα αποδυτήρια. Παράλληλα έγιναν συντηρήσεις και στα γήπεδα τένις και μπάσκετ που βρίσκονται στον ίδιο  χώρο. 

Επίσης καθαρίστηκαν τόσο η μικρή όσο και η μεγάλη πισίνα και έγιναν οι αναγκαίες συντηρήσεις έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους κολυμβητές μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Εκτεταμένες καθαρισμοί όμως έγιναν και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, απομακρύνθηκε η βλάστηση και γίνονται διαγραμμίσεις για να δημιουργηθούν θέσεις στάθμευσης οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ .Νίκος Γεωργάκος σε δήλωσή του ανέφερε: «Παρότι η πανδημία δημιούργησε αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητας, ο Δήμος Πρέβεζας προγραμμάτισε, πραγματοποίησε και θα συνεχίσει να υλοποιεί ,εργασίες για την βελτίωση των αθλητικών του υποδομών. Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, έναν χώρο σύνθετο και με πολλές εγκαταστάσεις οι παρεμβάσεις ήδη ολοκληρώνονται και είναι εκτεταμένες, αποκαθιστώντας φθορές που υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό. Στόχος μας, όλα να είναι έτοιμα για την λειτουργία του έτσι ώστε, μόλις δοθεί το «πράσινο φως» να ξεκινήσουν οι δραστηριότητες. Αντίστοιχες παρεμβάσεις γίνονται ή θα γίνουν και στους υπόλοιπους χώρους άθλησης με την ελπίδα ότι πολύ γρήγορα , αυτοί θα αποτελέσουν και πάλι κομμάτι της καθημερινότητας των δημοτών μας».

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Π.Ο.Ε -Ο.Τ.Α καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

30/11/2021, 4:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ΣΕΗ Πρέβεζας συμβουλεύει για ασφαλή Χριστουγεννιάτικο στολισμό

30/11/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΟΜΙΔΑ – ΕΙΑΝΑ και Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Πρέβεζας στο 24ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

30/11/2021, 3:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Plan B του Στράτου Ιωάννου για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

30/11/2021, 3:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανάπτυξη Τώρα: “Να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να κηρυχθεί ο Δήμος Πρέβεζας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

30/11/2021, 3:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάγια και σταθερή διεκδίκηση της Π.Ε.Δ. Ηπείρου η σύνδεση Πρέβεζας με Ιόνια και η κατασκευή των οδικών αξόνων Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα-Μαυρομάτι, Ιωάννινα-Καλπάκι-Κακαβιά

30/11/2021, 2:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites