Έρχονταν για … Πάσχα στην Πρέβεζα με το ΚΤΕΛ αλλά δεν λογάριασαν το μπλόκο της αστυνομίας στα διόδια

Οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ, ενόψει του Πάσχα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, κυρίως στα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, αλλά και στους παραδρόμους τους.

Χαρακτηριστικό των αυστηρών ελέγχων είναι η περίπτωση τεσσάρων επιβατών λεωφορείου του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πρέβεζα και δέχθηκε αστυνομικό έλεγχο στα διόδια της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 30 άτομα και η αστυνομία ζήτησε βεβαιώσεις μετακίνησης και ταυτοποίηση από όλους, όμως οι 4 δεν είχαν τα προβλεπόμενα και προσπάθησαν να περάσουν με βεβαιώσεις όπως αυτές για αγροτικές εργασίες, οι οποίες όμως για την Μ. Εβδομάδα δεν ισχύουν!

Παρά της παρακλήσεις, οι τέσσερις επιβάτες κατέβηκαν από το Λεωφορείο και επέστεψαν στην Αθήνα, με άλλο μέσο.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00, απαγορεύεται η μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, εκτός των ορίων της οικείας Περιφερειακής Ενότητας. Ειδικώς στην περίπτωση της Αττικής η μετακίνηση απαγορεύεται: α) εκτός των ορίων της Περιφέρειας και β) από ή προς την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι μετακινήσεις από και προς την εργασία, για λόγους υγείας μόνο προς δημόσια δομή υγείας, η οποία θα πρέπει να πιστοποιείται από έγγραφο της ίδιας της δομής, προς τον σκοπό εφάπαξ μετάβασης στον τόπο της μόνιμης κατοικίας, για μετάβαση σε κηδεία υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος, για μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση.

 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τον Περιφερειάρχη Hπείρου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Φίερι

03/10/2022, 2:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινά αύριο ο ο τέταρτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2022

03/10/2022, 11:24 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

03/10/2022, 11:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : Κατοχύρωση Επωνυμίας – Διακριτικού Τίτλου επιχειρήσεων μέσω Γ.Ε.ΜΗ.

03/10/2022, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΚΑΠΗ Πρέβεζας Γιορτή μετά …μουσικής αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία…

03/10/2022, 9:35 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μάγεψε η συναυλία της συμφωνικής «Magna Grecia»

03/10/2022, 9:31 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites