Φ. Γεννηματά: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας επιβάλλει ποια εκδοχή του μαύρου θα επιλέξουμε

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας επιβάλλει ποια εκδοχή του μαύρου θα επιλέξουμε. Αν είναι καλύτερος ο κόσμος του κλομπ ή ο κόσμος της κουκούλας. Αρνούμαστε κατηγορηματικά. Υπάρχει άλλος δρόμος που τον έχουμε ζήσει με τη Δημοκρατική Παράταξη, τότε που η χώρα ευημερούσε, με αλληλεγγύη, με δημοκρατία, με ελευθερία με σεβασμό των πολιτών και των δικαιωμάτων τους», τόνισε η σε συνέντευξη της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στη σαββατιάτικη πρωινή εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του τηλεοπικού σταθμού ΟΡΕΝ.

Επικρίνοντας έντονα την σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χθες στη Βουλή με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια βίας, τα οποία η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε – ανατριχιαστικές και απολύτως καταδικαστέες εικόνες.

Υπογράμμισε πώς η τεχνητή πόλωση που καλλιεργούν είναι προσβολή σε κάθε δημοκράτη πολίτη. «Επειδή υποτίθεται και οι δύο προσπαθούν να πλησιάσουν τη Δημοκρατική Παράταξη, θέλω να τους πω πως ούτε σύριζα πλησιάζουν τους δημοκρατικούς πολίτες με αυτό τον τρόπο, οι οποίοι έχουν μία αλλεργία και απέχθεια στον αυταρχισμό, στο δόγμα νόμος και τάξη στην κόντρα αυτή και στην αντιπαράθεση, στο διχασμό και στην πόλωση», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής».

Πρόσθεσε ότι η επιλογή της κυβέρνησης, στην οποία ανταποκρίνεται η αξιωματική αντιπολίτευση με όξυνση, πόλωση και διχασμό είναι «μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πολύ μεγάλα προβλήματα που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. Εξυπηρετείται όμως και η αξιωματική αντιπολίτευση που δεν έχει να προτείνει απολύτως τίποτα για τα πολύ μεγάλα προβλήματα της χώρας, αυτά που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα παίζουν με τη φωτιά. Αυτή η όξυνση, η πόλωση και ο διχασμός μπορούν καταστρέψουν τη χώρα στην κατάσταση που βρισκόμαστε».

Επίσης κατέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα καθώς δεν είναι δυνατόν να συνεργάζεται τόσα χρόνια με τον κ. Καμμένο, που ήταν ο άνθρωπος ο οποίος διακινούσε όλα αυτά και κατηγορούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Λαλιώτη για τη 17Ν και τώρα κάνει ότι δεν θυμάται πως ήταν αγκαλιά, χέρι – χέρι μέχρι πριν από ένα χρόνο. Και τώρα βγαίνει και λέει σαν να έχει ξεχάσει ο ελληνικός λαός, ότι ο κ. Καμμένος, ο κυβερνητικός συνεταίρος του, τα έλεγε όλα αυτά;

Για την κυβερνητική πολιτική και την ανάκαμψη της οικονομίας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι στηρίζει μόνο τους πολύ μεγάλους και τους πολύ λίγους ενώ αφήνει ασύδοτες τις τράπεζες να στηρίζουν μόνο τους καλούς, μεγάλους πελάτες και δεν έχει φτάσει η ρευστότητα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι οποίοι στενάζουν.

Οσο αφορά τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης η Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως υπάρχει στόχευση από την κυβέρνηση που θεωρεί τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις πως δεν είναι το δυνατό χαρτί της οικονομίας και θα έπρεπε να υπάρξει μία αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου με κλείσιμο όλων αυτών των επιχειρήσεων και εκεί οδηγεί τα πράγματα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites