Με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει  για τη συμμετοχή του στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ στην Περιφέρεια Ηπείρου, σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης, την Τετάρτη 10  Μαρτίου και ώρα 17:00, μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΒΕ (www.seve.gr) και των ιστοσελίδων των Επιμελητηρίων Ηπείρου καθώς και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων, στο ΥouΤube και στο Facebook

  Τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και τα οποία χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους,  απευθύνονται σε απασχολούμενους στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας. Ειδικότερα, ο πρώτος κύκλος κατάρτισης αφορά στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων στον κλάδο της Αγροδιατροφής – Βιομηχανίας Τροφίμων και ο δεύτερος στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών μονάδων στον κλάδο των Δομικών Υλικών

  Οι θέσεις συμμετοχής στα προγράμματα αφορούν 817 εργαζομένους οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω εφαρμογής ολοκληρωμένου συστήματος επιλογής και από τις 13 Περιφέρειες της χώρας. 

  Ταυτόχρονα, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εξαγωγικές επιδόσεις της Περιφέρειας Ηπείρου  με βάση τη μελέτη του ΙΕΕΣ του ΣΕΒΕ με θέμα «Χαρτογράφηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της Ελλάδας ανά Περιφέρεια». Η μελέτη αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας σε κλαδικό επίπεδο και χαρτογραφεί τις χώρες με τις οποίες η περιφέρεια πραγματοποιεί εμπορευματικές συναλλαγές, αποτελώντας ένα απαραίτητο εργαλείο για τη χάραξη στρατηγικής εξωστρέφειας σε περιφερειακό επίπεδο.

  Μέσω της εκδήλωσης επιδιώκεται επιπλέον η δημιουργία δικτύου με σκοπό την διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των φορέων για θέματα εξαγωγών όπως και η διερεύνηση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών .

Πληροφορίες: www.seve.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites