Κώστας Μπάρκας: Η Νέα Δημοκρατία να πάψει να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ό,τι συμβαίνει στην χώρα και να αναλάβει τις ευθύνες της  

«Όλα αυτά που η Νέα Δημοκρατία λέει, ότι για όλα που συμβαίνουν στη χώρα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, από την αστυνομική βία μέχρι την κρίση, έχουν κριθεί τον Ιούλιο του 2019. Η πραγματικότητα είναι ότι είκοσι μήνες μετά οι δείκτες δείχνουν μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα» ήταν η τοποθέτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό RealFm. Στην τοποθέτησή του ο κ. Μπάρκας πρόσθεσε «Ο κ. Μητσοτάκης δεν ζήτησε μία συγγνώμη από τους ανθρώπους, που δάρθηκαν στην Νέα Σμύρνη, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει γιατί η αστυνομική βία έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κόσμος στη Νέα Σμύρνη δεν βγήκε έξω χωρίς λόγο, αλλά πέρα από τους περιορισμούς της Ελευθερίας που βιώνει, έχουμε και επίθεση στο δικαίωμα του να κάθεται σε ένα παγκάκι, έχοντας όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας. Ο κ. Μητσοτάκης στην σημερινή Ολομέλεια μίλησε μία ώρα χωρίς να πει απολύτως τίποτα, ενώ έπρεπε να είχε ξεκινήσει με μία συγγνώμη προς τον Ελληνικό λαό, ο οποίος δείχνει μια ζέση και κάθεται σπίτι του, αλλά οι συνεργάτες του Προέδρου του ΕΟΔΥ κάνουν πάρτι. Αυτή είναι η συζήτηση την οποία έπρεπε να κάνουμε».

Κλείνοντας ο κ. Μπάρκας και ερωτώμενος για τις κατηγορίες του Πρωθυπουργού, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω από τις διαδηλώσεις, τόνισε «Επ’ ουδενί και για κανέναν λόγο. Αυτό το ψέμα το οποίο βγαίνει από κυβερνητικά χείλη, δυστυχώς, δεν έχει ακροατές, ούτε αποδέκτες. Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για το γεγονός ότι ο κόσμος βγαίνει στο δρόμο. Αν είναι έτσι ο κ. Μητσοτάκης έχει πολιτικό πρόβλημα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την δυνατότητα να βγάζει δεκαπέντε και είκοσι χιλιάδες κόσμο στο δρόμο καθημερινά, ισχύει ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βγει από τη δημοσκοπική του δυσκολία και δεν μπορεί να βρει ακροατήριο, ή μπορεί και οργανώνει κινήματα στην χώρα τα οποία δυσκολεύουν την κυβέρνηση. Και τα δύο μαζί δεν μπορούν να συμβαίνουν και εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι δεν μπορεί να αφήνει την κοινωνία απ έξω. Ζητά από τον κόσμο να μείνει σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή νομοθετεί νομοσχέδια τα οποία επιτίθενται στην κοινωνία. Στη Γερμανία οι εργαζόμενοι παίρνουν όλο τους τον μισθό από το κράτος, οι εργοδότες παίρνουν προγράμματα των δεκαπέντε και τριάντα χιλιάδων ευρώ, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι παίρνουν πεντακόσια ευρώ και οι εργοδότες έχουν παραδώσει τα κλειδιά από τα μαγαζιά τους στην κυβέρνηση.».

Ακούστε σχετικά στο παρακάτω ηχητικό: 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites