Κοσμάς Κορωναίος : Σας είχαμε ενημερώσει κ.Δήμαρχε – Η απάντησή σας τότε ήταν «ότι δεν γεννάται θέμα»

Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης  “Δημοτική Συνεργασία” κ. Κοσμά Κορωναίου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Πολύ νωρίτερα με την υποβολή επερώτησης από το 2019 για το μέλλον της σχολής στην Πρέβεζα σας είχαμε ενημερώσει Κ.Δήμαρχε, όταν ήταν σαφείς οι ενδείξεις για τη βούληση της Κυβέρνησης όσον αφορά την Τριτοβάθμια Εκαπίδευση. Η απάντησή σας τότε ήταν «ότι δεν γεννάται θέμα» Μάλιστα τότε σας υπενθυμίζω αν δεν θυμάστε καλά ότι αμφισβητήσατε και τα στοιχεία έρευνας τα οποία σας είχα καταθέσει.

Ερχόμαστε λοιπόν, εκ των υστέρων, και ενώ πλέον έχει γίνει νόμος του Κράτους να αντιμετωπίσουμε κάτι για το οποίο δεν αντιδράσαμε ενώ είχαμε τα χρονικά περιθώρια και σας είχαμε προειδοποιήσει. Πήρατε καμιά πρωτοβουλία κατά την περίοδο διαβούλευσης του νόμου, πιέσατε το Υπουργείο Παιδείας ως οφείλατε ή κάνατε καμιά παρέμβαση μέσω ΚΕΔΕ? Συγκρουστήκατε με τον πολιτικό σας φορέα ως οφείλατε για την υπεράσπιση των συμφερόντων ?

Αποτελεί νομοτέλεια η συνέργεια με την Διοίκηση του Ιδρύματος για την παραμονή και λειτουργία της Σχολής στην πόλη μας με διακριτό αλλά σαφή ρόλο σεβόμενοι πάντα το Αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου. 

Μας στείλατε το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, δεν μας λέτε όμως εσείς τι κάνατε όλο αυτό το διάστημα και σίγουρα πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου

Οφείλουμε να είμαστε αρωγοί στην όποια δράση της Διοίκησης της Σχολής, γιατί η η λειτουργία του Ιδρύματος αποτελεί αναγκαιότητα για την πόλη και την περιοχή μας, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά κυρίαρχα για λόγους αναπτυκιακούς, εξύψωσης του πνεύματος και της επιστήμης αλλά και του επιπέδου των πολιτών μας. 

Κοινή δράση λοιπόν και συνέργεια με τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου με διακριτό ρόλο και σεβασμό στο Αυτοδιοίκητο με ανάληψη των ευθυνών μας χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από αυτή . 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites