Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα ο Δήμος Πάργας την συμμετοχή του στην ITB – Berlin

Στην ITB – Berlin, μια από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεχίζει ο Δήμος Πάργας για δεύτερη ημέρα την συμμετοχή του. Η διοργάνωση είναι εναρμονισμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες που ορίζει η πανδημία και γίνεται διαδικτυακά μέσα από μια εντελώς νέα και πρωτοποριακή πλατφόρμα, η οποία προσφέρει την δυνατότητα επικοινωνίας με σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας. Με περισσότερες από 70 B2B συναντήσεις τις δυο πρώτες ημέρες, τα μέλη της τουριστικής επιτροπής παρουσίασαν το καλύτερο πρόσωπο της περιοχής μας και πραγματοποίησαν ενδιαφέρουσες επαφές.

Η προσπάθεια αυτή του Δήμου Πάργας είναι μέρος των πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη και υλοποιούν την ολοκληρωμένη στρατηγική που έχει σχεδιαστεί, αποσκοπώντας  στον εκσυγχρονισμό της τουριστικής προβολής με την χρήση νέων τεχνολογιών, καθώς και την συμμετοχή των ανθρώπων του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στον Δήμο.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η  τουριστική υπεραξία του Δήμου Πάργας, υλοποιώντας ένα νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης, σύμφωνα με τις ανάγκες των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Ετικέτες: ,


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυνηγούσε παράνομα νύχτα στην Αηδονιά Πάργας

29/07/2021, 11:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν.

29/07/2021, 10:59 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πρόλαβαν τα χειρότερα στη Νέα Κερασούντα

28/07/2021, 9:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Μερική ικανοποίηση για την επανέναρξη 2ήμερης εφημέρευσης από το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας

28/07/2021, 8:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Φωτιά σε σπίτι στον Πνευματικό Φάρο

28/07/2021, 3:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Self και rapid tests: Τι ισχύει για τον Αύγουστο

28/07/2021, 1:55 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites