Πρέβεζα : Νέα Ευρωπαϊκή διάκριση για το 4ο Γυμνάσιο

Mια σημαντική διάκριση κατέκτησε για άλλη μια διετία το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας λαμβάνοντας την ετικέτα ποιότητας eTwinning School 2021-2022 (ETWINNING SCHOOL LABEL ) για την ποιότητα των Διευρωπαϊκών Συνεργασιών, τη συλλογικότητα και το επίπεδο συνεργατικών δράσεων των εκπαιδευτικών και των μαθητών του, εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη διετία ως σχολική μονάδα. Η επιβράβευση αυτή έρχεται ως συνέχεια του πρώτου τέτοιου βραβείου που του απονεμήθηκε το 2018. Τα σχολεία eTwinning δραστηριοποιούνται στην προώθηση των αξιών και της παιδαγωγικής του eTwinning, αποτελούν σημείο αναφοράς για την τοπική τους κοινότητα και αντιπροσωπεύουν ένα μοντέλο για άλλα σχολεία.Τα βραβευμένα σχολεία είναι πρωτοπόροι και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως ψηφιακή πρακτική, προώθηση της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού ,προώθηση συνεργατικών μαθησιακών πρακτικών με προσωπικό και μαθητές κλπ.
Η Διευθύντρια του σχολείου και Συντονίστρια για την Περιφέρεια Ηπείρου του προγράμματος e Twinning Ambassador Βαρβάρα Ζαντραβέλη συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς που αποτελούν την παιδαγωγική ομάδα , τον Σύλλογο Διδασκόντων , τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, και τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας που ακολουθούν και υλοποιούν με ζήλο και αφοσίωση τις προβλεπόμενες δραστηριότητες των συνεργατικών έργων με τα άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία .
Την Παιδαγωγική Ομάδα απαρτίζουν οι:
Βαγγέλη Θάλεια
Γκουργκούλη Ελβίρα
Γούλα Γραμματική
Ευαγγέλου Αγγελική
Κακοσίμου Χριστίνα
Στάθη Αικατερίνη

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτικά “μαγειρέματα” με φόντο το Δήμο Πρέβεζας

20/04/2021, 11:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Να ανοίξει με κανόνες η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους

20/04/2021, 1:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιστολή του Γιάννη Μπούρη στον Άδωνη Γεωργιάδη για περαιτέρω στήριξη του λιανεμπορίου

20/04/2021, 1:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Λ.Ε.Κ Ν. Πρέβεζας ανέλαβε να καθαρίσει τα τείχη του Κάστρου Ρηνιάσας

20/04/2021, 1:01 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την παραχώρηση του κτηρίου στο Βοτανικό Κήπο για 12 χρόνια ζητά ο Σύλλογος Φίλων Αμπαλί Πρέβεζας

19/04/2021, 10:18 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάργας σχετικά με την μετατροπή του 1ου Δημοτικού Καναλακίου σε Πειραματικό

19/04/2021, 8:43 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites