Ο Γιάννης Δαρδαμάνης απαντά στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκο Τζίμα

Την παρακάτω απάντηση στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκο Τζίμα, μετά την ανοιχτή επιστολή του , έδωσε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης:

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Τζίμας εκμεταλλευόμενος την κομματική του ιδιότητα και εμφανιζόμενος ως “ενεργός πολίτης” της Πρέβεζας, επιδίδεται σε μια σειρά αναρτήσεων για τον τρόπο που η Δημοτική Αρχή επιλέγει να εφαρμόσει το Πρόγραμμα Δράσης της και τον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό για τον Δήμο μας. Βεβαίως για κάθε Δημοτική Αρχή ο διάλογος και η κριτική είναι πάντα εποικοδομητική και ευπρόσδεκτη. Αυτό άλλωστε επιτάσσει και το πολίτευμά μας  στο οποίο προστατεύεται η ελευθερία έκφρασης και λόγου. 

Ωστόσο η κριτική, παύει να είναι κριτική και η ελευθερία έκφρασης και λόγου, όταν ξεπερνάει τα νόμιμα όρια και θίγει την αξιοπρέπεια, την προσωπική, κοινωνική και πολιτική υπόσταση ανθρώπων που στο πέρασμα των χρόνων έχουν αφήσει το στίγμα τους μέσα από τις θέσεις που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν, παύει να προστατεύεται και συνιστά ποινικά κολάσιμη πράξη.

Η Δημοτική Αρχή σεβόμενη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και έχοντας όραμα, σχέδιο και στρατηγική για την ανάπτυξη του Δήμου μας, έχει εκμεταλλευτεί μέχρι σήμερα και  θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται, κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτης”, Φιλόδημος Ι & ΙΙ ) και κάθε τεχνική βοήθεια (Δίκτυα άρθρου 101 του ν. 3852/2010, Αναπτυξιακούς Οργανισμούς, ΕΕΤΑΑ, ΚΤΥΠ) που της δίνει ο νομοθέτης ακριβώς για να την διευκολύνει στο έργο της.

Αν λοιπόν  η συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με το Δίκτυο των Πόλεων (ΔΕΠΑΝ), φορέα που έχει σχηματισθεί σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις του ν. 3852/2010 με πρωτοβουλία των Δήμων της χώρας μας, είναι μεμπτή και υποκρύπτει υπόγειες διαδρομές, αν ο Δήμαρχος Πρέβεζας και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών λειτουργούν με μεθοδευμένα σχέδια, ωσάν “ταγοί” των  Αθηνοκεντρικών συμφερόντων  για να ενισχύσουν τα πορτοφόλια των Αθηναϊκών Εταιριών, τους  “ημέτερους”, αν οι απ’ ευθείας αναθέσεις είναι μη σύννομες, αν η Οικονομική Επιτροπή λειτουργεί όπως αναφέρετε  ως “dealer” και διεκπεραιώνει την  όλη  “ δύσκολη “ δουλειά  και διακομίζει  όλο  τον  παραγόμενο  πλούτο που θα καρπούταν  τα  πρεβεζάνικα  νοικοκυριά, σε αθηναϊκά συμφέροντα, και εν τέλει αν η Δημοτική Αρχή σας παρομοιάζει στις ενέργειές της με τη σειρά La casa de Papel, όπως επικαλείται ο κ. Τζίμας                                                                                                                     

τότε μια μόνο ενέργεια μένει στον κ. Τζίμα να κάνει ως “ενεργός πολίτης” της Πρέβεζας

Να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που προφανώς έχει, για όλα αυτά που καταγγέλλει δημόσια και να απευθυνθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να προβεί στα δέοντα, ενέργεια που σαν “ενεργός πολίτης” έπρεπε να είχε πράξει ΧΘΕΣ. 

Διαφορετικά, όλα όσα κατά διαστήματα έμμεσα ή άμεσα έχει επικαλεστεί  αγγίζουν τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης και της προσβολής της προσωπικότητας με ότι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια όπως αναφέραμε και στην αρχή, ο καθένας ανάλογα με τις πράξεις και τα λόγια του αφήνει το στίγμα του… Άλλος έργο και άλλος λάσπη!!! 

 

                                                          

                                                Ο  Αντιδήμαρχος Δήμου Πρέβεζας

 

Δαρδαμάνης Ιωάννης

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οδηγήσαμε το νέο NISSAN QASHQAI e-power στους δρόμους της Πρέβεζας

24/09/2023, 10:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και στο Κάστρο Αγ. Γεωργίου (Κυανή Ακτή) 

24/09/2023, 8:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής στο Κ.Ε.Π.Ε.Ψ.Υ

24/09/2023, 8:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας ευχαριστεί …

24/09/2023, 7:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τριήμερη περιοδεία και κεντρική ομιλία στην Πρέβεζα για το “Κοινό των Ηπειρωτών”

24/09/2023, 6:55 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Αχιλλέας Γκούμας : Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τον δημόσιο χαρακτήρα του δάσους της Βαλανιδορράχης

24/09/2023, 6:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κάλεσμα προς τους υποψήφιους δημάρχους από 15 προσωπικότητες της μουσικής

24/09/2023, 6:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites