Οι παραλίες του Δήμου Πρέβεζας που θα έχουν ναυαγοσώστη – Αγγίζει τις 400 χιλιάδες ευρώ ο προϋπολογισμός

Αναρτήθηκε στην Διαύγεια η προκήρυξη για τον ανοικτό Ηλεκτρονικό Διεθνή διαγωνισμό για την σύναψη σύμβασης για την παροχή της υπηρεσίας με τίτλο : “Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Πρέβεζας για το έτος 2021”.
Η διαδικασία θα είναι με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση της τιμής.

Ο Ενδεικτικός προϋπολογισμός της υπηρεσίας ,ανέρχεται σε 314.835,07€ χωρίς Φ.Π.Α. & 390.395,48€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, ενώ η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε τέσσερις μήνες από τις 1/6/2021
και με ημερομηνία λήξης 30-9-2021.

Αναλυτικά οι υποχρεώσεις για την παροχή υπηρεσιών της ναυαγοσωστικής κάλυψης αφορούν :
1) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 3 (τριών) θέσεων ναυαγοσωστών και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 3 (τριών) ναυαγοσωστικών βάθρων (πύργων) στην παραλία “ΒΡΑΧΟΣ” Δήμου Πρέβεζας – Δ.Ε. Ζαλόγγου, που οριοθετείται από ξενοδοχείο “ΣΤΑΥΡΟΥ Κων/νου” έως όριο Δήμου Πάργας, και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του κάθε ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
2) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου) στην παραλία “ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ” Δήμου Πρέβεζας – Δ.Ε. Ζαλόγγου, στο σημείο που οριοθετείται από ψαροταβέρνα “ΦΙΛΙΠΠΑΣ” έως ταβέρνα το “ΛΙΜΑΝΑΚΙ”, και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
3) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου) στην παραλία “ΚΑΝΑΛΙ”, Δήμου Πρέβεζας – Δ.Ε. Ζαλόγγου, που οριοθετείται περιμετρικά του “CAFE MOJO”, και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
4) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου) στην Παραλία “ΚΑΝΑΛΙ” Δήμου Πρέβεζας, έμπροσθεν “ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ”, και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
5) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου) στην Παραλία “ΚΑΝΑΛΙ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ” Δήμου Πρέβεζας – Δ.Ε. Ζαλόγγου, έμπροσθεν καταστήματος “ΜΑΝΓΚΟ”, και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
6) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 2 (δύο) θέσεων ναυαγοσωστών και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 2 (δύο) ναυαγοσωστικών βάθρων (πύργων) στην Παραλία “ΜΟΝΟΛΙΘΙ” Δήμου Πρέβεζας έμπροσθεν του κάμπιγκ (γνωστό στην τοπική κοινωνία ως «Κάμπιγκ Καλλίμαχου»), και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του κάθε ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
7) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου) στην Παραλία “ΜΟΝΟΛΙΘΙ” Δήμου Πρέβεζας πλησίον αναψυκτηρίου αναψυκτήριο Νο2 (BLUE ISLAND), και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
8) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 2 (δύο) θέσεων ναυαγοσωστών και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 2 (δύο) ναυαγοσωστικών βάθρων (πύργων), στην Παραλία “ΜΟΝΟΛΙΘΙ” Δήμου Πρέβεζας που οριοθετείται από ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟ» (προς πλευρά Μύτικα) έως αναψυκτήριο Νο1 (ΛΙΘΟΣ), και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του κάθε ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
9) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου), στην Παραλία “ΜΟΝΟΛΙΘΙ” Δήμου Πρέβεζας ανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα (CAFÉ ΠΑΡΑΓΚΑ), και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
10) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου) στην Παραλία “ΑΛΩΝΑΚΙ” Δήμου Πρέβεζας και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
11) Στην ναυαγοσωστική κάλυψη – πρόσληψη για την κάλυψη 1 (μίας) θέσης ναυαγοσώστη και στην προμήθεια ναυαγοσωστικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία 1 (ενός) ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου) στην Παραλία “ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ” Δήμου Πρέβεζας και 200 μ. (διακόσια μέτρα) εκατέρωθεν του ναυαγοσωστικού βάθρου (πύργου).
Συνολικά δεκαπέντε (15) βάθρα-πύργοι.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους εκτελεσμένους στην Παργινόσκαλα

16/09/2021, 12:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρέμβαση στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Γιώργος Νίτσας

16/09/2021, 12:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έχασε την ψυχραιμία του ο Δήμαρχος Πρέβεζας – Σκηνές απείρου κάλλους στο Δημοτικό Συμβούλιο

16/09/2021, 12:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέα 300αρια σε δύο πελάτες καταστημάτων για μη χρήση μάσκας

16/09/2021, 10:21 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκινούν τα τμήματα Mουσικής Παιδείας σε Καναλάκι και Πάργα

16/09/2021, 9:40 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Βρέθηκε απαγχονισμένος στη Βρυσούλα από περαστικό

15/09/2021, 7:12 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites