Νίκος Γεωργάκος και Ηλίας Γιάτσιος μαζί στην ψηφιακή “ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2021”

Την ιδιαίτερη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας του COVID-19 ,όπως και ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Μάκης Κιάμος-Χήτος τόνισε ευχαριστώντας για τη μάχη που δίνεται τους πρωταγωνιστές της πρώτης γραμμής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 στην ψηφιακή “ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2021”, παρουσία του φιλοξενούμενου Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη καθώς και των Ηπειρωτών Υφυπουργών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Γεώργιου Αμυρά και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Βουλευτή Άρτας κ. Γεώργιου Στύλου , το αντάμωμα των Ηπειρωτών πραγματοποιήθηκε από κάθε σημείο ψηφιακά .

Στη ψηφιακή αυτή εκδήλωση με έδρα τα γραφεία της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα, συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας από το Δημαρχείο της Πρέβεζας μαζί με ένα ξεχωριστό Ηπειρώτη προσκεκλημένο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) και νομικό κ. Ηλία Γιάτσιο.

Τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος όσο και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα από την πανδημία στους Ηπειρώτες ανά την οικουμένη και εξέφρασαν τόσο στη στήριξη στη σπουδαία αποστολή της Πανηπειρωτικής όσο και την επιθυμία τους η “ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022” ν’ αποτελέσει ένα μεγάλο ζωντανό παραδοσιακό πανηπειρωτικό αντάμωμα.

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδηλώσεως διαβάστηκαν οι ευχές τόσο του αξιότιμου Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου και Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα όσο και του Περιφερειάρχη της Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα διεθνώς διωκόμενο πρόσωπο  

23/07/2021, 10:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εκπαίδευση Ομάδας Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΛΤ για το έτος 2021

23/07/2021, 10:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Υποχρεωτικά δύο τεστ την εβδομάδα για ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε τουρισμό και εστίαση

23/07/2021, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σπ. Ριζόπουλος : Οι Ηπειρώτες δεν πρέπει να επιτρέψουν να υποθηκευτεί το μέλλον της Ηπείρου με ψέματα

23/07/2021, 9:22 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ματαίωση του κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Πάργα

23/07/2021, 8:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας συμμετέχει στο Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο με 4 ειδικότητες

23/07/2021, 4:18 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites