Πρέβεζα: Το Καρναβαλικό Κομιτάτο φέτος κάνει τρομερή υπέρβαση

Σε 4 μέρη σε 4 ενότητες χωρίζεται φέτος, το τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. 

Το Α΄μέρος ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ζωντανά στις 7 το απόγευμα, από το Youtube του Cinematicon .

Στη ζωντανή μετάδοση οι διοργανωτές αυτού του ιδιαίτερου, αυτού των ειδικών συνθηκών λόγω covid, καρναβαλιού με κέφι σχολίαζαν το περιεχόμενο του πρώτου μέρους, ενώ έκαναν φινάλε με παντομίμα στην οποία συμμετείχαν οι Σπύρος Παπαδιώτης και Αποστπόλης Μουκάνος. Οι υπόλοιποι Καρναβαλιστές που συμμετείχαν ήταν ο Θωμάς Τσούνης, ο Κώστας Προβατάς και ο Σπύρος Πλέουρας.

Μήνυμα στο Α΄μέρος του τηλεοπτικού-διαδικτυακού Καρναβαλιού που διοργανώνει φέτος το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, έστειλε ο γνωστός καλλιτέχνης –Μίμος, Διονύσης Ζάχος, ο οποίος παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια με υποδειγματικό τρόπο την μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Χαιρετισμό απηύθυνε με βίντεο και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος μίλησε για τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν τονίζοντας παράλληλα την πρόθεση του Δήμου Πρέβεζας αλλά και του ιδίου για περαιτέρω αναβάθμιση των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Πρέβεζα.

Το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα παίζοντας ένα Ρομαντικό κομμάτι με το κλαρίνο του, έπαιξε ο γνωστός για τη συνεργασία του με τα μεγάλα ονόματα του Πανελλήνιου μουσικού στερεώματος Αποστόλης Βαγγελάκης. 

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης αυτού του ιδιαίτερου Καρναβαλιού, οι διοργανωτές προτρέπουν τους Καρναβαλιστές και τις Καρναβαλίστριες να δημιουργήσουν τα δικά τους ξεχωριστά βίντεο. Είτε με αναφορά στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, είτε με οποιοδήποτε Αποκριάτικο θέμα, είτε με οποιοδήποτε σατυρικό θέμα. 

Στο Α΄μέρος του φετινού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, προβλήθηκαν δύο σκετς. Το ένα ήταν από την παλιά ελληνική ταινία : «Της Κακομοίρας» (Μπακαλόγατος) και το σκετς «Μήτσος ο Σοφέρ» και έπαιξαν οι Σπύρος Παπαδιώτης (Ζήκος) και Σπύρος Πλέουρας (Μήτσος Σοφέρ). Το δεύτερο ήταν επίσης από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και ήταν από την ταινία «Θανασάκης ο πολιτευόμενος» και έπαιξαν οι Αποστόλης Μουκάνος (Μελέτης) και Σπύρος Πλέουρας (Θανασάκης ο Πολιτευόμενος). Και στα δύο σκετς η σκηνοθεσία ήταν του Κώστα Αθανασόπουλου και η παραγωγή του Cinematicon.

Τα τελευταία δύο χρόνια στην προ covid εποχή ο «Κόκκινος Χορός» του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 600 άτομα στο χορό και στις δύο περιπτώσεις συμμετείχε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης (OLYMPIANS) ο οποίος έστειλε με βίντεο  τις ευχές του, ενώ έπαιξε με την κιθάρα του και δύο υπέροχα τραγούδια.

Το Α΄μέρος του φετινού Τηλεοπτικού-Διαδικτυακού Καρναβαλιού που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, έρχεται η δεύτερη ενότητα, το δεύτερο μέρος και η αλήθεια είναι ότι περιμένουν πολλές εκπλήξεις τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει και πάλι ζωντανά στις 7 το απόγευμα από το Youtube και το lλινκ που θα σταλεί. Όσοι θέλουν να μάθουν έγκαιρα το λινκ στο Youtube, μπορούν να πατήσουν εγγραφή στο Κανάλι Cinematicon. 

 Φίλες και φίλοι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας οι ώρες και οι μέρες περνούν και οι διαδικασίες προετοιμασίες για το φετινό τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 εντείνονται… Γεμίζουμε τις στιγμές μας με Αποκριά με κάθε τρόπο, Με βίντεο (όταν τραβάμε με το το κινητό η λήψη να είναι στο πλάι) με χιουμοριστικά σκέτς από το Youtube κάνουμε βέβαια χρήση και του tik tok . Βίντεο λίγων δευτερολέπτων ή μέχρι 5 λεπτά από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και βίντεο με θέμα την αποκριά φορώντας τις Αποκριάτικες στολές μας από τα σπίτια μας. Δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή του σατυρικού θέματος, δημιουργείτε και συμμετέχετε! Τα βίντεο που δημιουργούμε τα στέλνουμε στο email

krom_knifedge@yahoo.com

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική. Ελάτε να μοιραστούμε γέλιο, χαρά, κέφι, ζωντάνια, αυτή τη δύσκολη εποχή. Σε όσοι χρειάζονται βοήθεια για να γυρίσουν βίντεο ή θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και είναι από χορευτικό, μουσικό ή θεατρικό σχήμα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Σπύρο  Πλέουρα (6947565249) και Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447).

Ραντεβού το επόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα ζωντανά από το Youtube και το Cinematicon για τη δεύτερη ενότητα, το δεύτερο μέρος του φετινού τηλεοπτικού-διαδικτυακού Καρναβαλιού που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν είναι πολλές. 

Για σας που δεν παρακολουθήστε το Α΄μέρος, την πρώτη ενότητα, υπάρχει το παρακάτω βίντεο: 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites