Νέο υπερσύγχρονο σύστημα εξωσωματικής λιθοτριψίας παρέλαβε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραλαβή ενός υπερσύγχρονου πλήρους συστήματος εξωσωματικής λιθοτριψίας Piezolith 3000 plus του οίκου Richard Wolf για το Τμήμα Λιθοτριψίας. Το νέο αυτό μηχάνημα θα αντικαταστήσει τον παλαιό εξωσωματικό λιθοτρίπτη STORZ MODULITH SLX-MX, ο οποίος μετά από 17 συναπτά έτη παραγωγικής λειτουργίας αποσύρθηκε λόγω παλαιότητας και έλλειψης ανταλλακτικών και τεχνικής κάλυψης.
Το καινούργιο σύστημα εξωσωματικής λιθοτριψίας για το Τμήμα Λιθοτριψίας του Νοσοκομείου, αγοράστηκε με έκτακτη χρηματοδότηση της 6ης ΥΠΕ έναντι ποσού 476.160,00 € με ΦΠΑ. Η σκοπιμότητα της αντικατάστασης και αναβάθμισης αυτής της υπηρεσίας του ΠΓΝΙ είχε τεθεί από τη Διοίκηση του ΠΓΝΙ προσωπικά στο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη Ιωάννη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο αίτημα αυτό, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας, όπως και τις Υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ, για τη συμβολή τους στη διαδικασία της έγκρισης και ολοκλήρωσης αυτής της προμήθειας, δίνοντας λύση σε ένα επείγον και οξύτατο πρόβλημα του Νοσοκομείου μας.
Τις επόμενες ημέρες, το νέο αυτό υπερσύγχρονο μηχάνημα αναμένεται να ελεγχθεί ποιοτικά και να τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να αναβαθμίσει ουσιαστικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Τμήματος Λιθοτριψίας, καθότι διαθέτει σύγχρονους αυτοματισμούς και εφαρμογές που εγγυώνται πολύ καλύτερο και ταχύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, με την μικρότερη δυνατή έκθεση του ασθενούς σε ακτινοβολία-Χ (υπερηχογραφικό σύστημα με αυτόματη στόχευση, εφαρμογές παρακολούθησης της τοποθέτησης-θεραπείας ασθενούς κλπ).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites