Συμφωνεί ο Στράτος Ιωάννου με τις απόψεις του Περιφερειάρχη για το νέο Νοσοκομείο στην Πρέβεζα;

Δυσαρέσκεια σε μεγάλο μέρος των πολιτών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη σε πρόσφατη συνέντευξη του σε τοπικό ραδιόφωνο της Πρέβεζας, αναφορικά με την πολιτική βούληση της Περιφέρειας να συνδράμει στις προσπάθειες που ήδη έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο Πρέβεζας, για διεκδίκηση νέου νοσοκομείου στον Νομό.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή ραδιοφωνικής εκπομπής αν προτίθεται ο ίδιος να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως για τον ίδιο προτεραιότητα δεν είναι το Νοσοκομείο, αλλά ο δρόμος που θα μικρύνει την απόσταση από την Πρέβεζα στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

“Κοιτάξτε για μένα πρώτα είναι άλλα πράγματα πιο μπροστά από το νοσοκομείο. Δηλαδή αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο το Πανεπιστημιακό από τις άλλες έδρες απέχει μισή ώρα εντάξει , να λέμε τα πράγματα πως είναι πραγματικά. Στην Πρέβεζα απέχει μία ώρα. Άρα η μία ώρα πρέπει να γίνει μισή” είπε αυτολεξεί ο κ. Καχριμάνης και η τοποθέτηση αυτή δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά με σημαντικότερο ένα.

Συμφωνεί με αυτή την άποψη ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου;

Η ανέγερση ενός νέου σύγχρονου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα, είναι και για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ένα ζήτημα ήσσονος σημασίας;

Την στιγμή που ο Δήμος Πρέβεζας ξεκινά προσπάθειες για να διεκδικήσει την ανέγερση ενός νέου Νοσοκομείου, έχοντας ήδη θέσει τις πρώτες βάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, τακτοποιώντας πολεοδομικά το οικόπεδο, βοηθάει μια τέτοια μη υποστηρικτική δήλωση από πλευράς του Περιφερειάρχη;

Με την δήλωση του αυτή ο Περιφερειάρχης εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, ο οποίος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν τάσσεται με τις απόψεις του κ. Καχριμάνη ή όχι.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites