Πάνω από 40 στρέμματα για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα

photo copyrights : Ανδριάνα Σολδάτου / mypreveza.gr

Ολοκληρώνεται από τον Δήμο Πρέβεζας η διαδικασία ενοποίησης της έκτασης των 45 περίπου στρεμμάτων στον Μύτικα Πρέβεζας, αλλά και η ανανέωση της παραχώρησης του οικοπέδου για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου.
Ο Δήμος Πρέβεζας έχει ήδη αποστείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας όλα τα απαιτούμενα έγγραφα τα οποία συνοδεύονται και από 13 σελίδες όπου αναφέρονται οι λόγοι που απαιτείται ανέγερση νέου νοσοκομείου στην περιοχή, ώστε να δημοσιευθούν σε ΦΕΚ και η διεκδίκηση να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο που είναι η εύρεση πόρων για την χρηματοδότηση της μελέτης.
Πριν από λίγες ημέρες  πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου η σύσκεψη για τον συντονισμό δράσης των φορέων -μελών της αρμόδιας επιτροπής διεκδίκησης, στην οποία ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ενημέρωσε το βουλευτή Πρέβεζας της Ν.Δ Στέργιο Γιαννάκη, το βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Κώστα Μπάρκα  , τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, τον πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Θωμά Δήμα και Δημήτρη Σουμαλεύρη και το διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σκανδάλη για την όλη εξέλιξη της διαδικασίας.
Ο κ. Γεωργάκος, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας , χαρακτήρισε ως μια ευνοϊκή “συγκυρία” και το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο κατασκευής της νέας εισόδου της Πρέβεζας η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει και το νέο Νοσοκομείο. “Εμείς ασχολούμαστε καθημερινά με το θέμα προσπαθώντας να τακτοποιούμε κάθε εκκρεμότητα” καταλήγει ο κ. Γεωργάκος σημειώνοντας ότι ο Ιατρικός Σύλλογος έχει καλέσει τον Υπουργό Υγείας στην Πρέβεζα οπότε θα δρομολογηθεί συνάντηση μαζί του είτε στην Πρέβεζα (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) είτε στην Αθήνα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυκλοφόρησε επετειακό Ημερολόγιο έτους 2021 από την Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

02/03/2021, 6:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας σε Β2Β συναντήσεις στην έκθεση Τουρισμού  I.Τ.Β. στο Βερολίνο

02/03/2021, 6:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ριζόπουλος : “Η Περιφέρεια Ηπείρου αποκλειστικός υπεύθυνος συντήρησης της Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας”

02/03/2021, 6:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συγκλόνισε η αδελφή του Χρήστου Μάτη – Του αστυνομικού από το Θεσπρωτικό που σκότωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

01/03/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κορωνοϊός : Η Ήπειρος πιέζεται αλλά η Πρέβεζα αντέχει.

01/03/2021, 7:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεσηκώθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παντοκράτορα για το αλσύλλιο “Κάλμπαμπα” και το άλσος της Παργινόσκαλας

01/03/2021, 6:57 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites