Με τον Στράτο Ιωάννου συναντήθηκε η “Ανάπτυξη Τώρα”

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, αντιπροσωπεία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε μία εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα που απασχολούν τους δημότες Πρέβεζας.

Ο κ. Ιωάννου ενημέρωσε τους εκπροσώπους της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” για την πρόοδο υλοποίησης του σχεδιασμού για την ανάπλαση του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα, αλλά και τις προθέσεις της Περιφέρειας για την αξιοποίηση όλων των ανενεργών στρατοπέδων της πόλης, σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας. Οι δύο πλευρές στάθηκαν ιδιαίτερα στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη σύνδεση της Πρέβεζας με τους μεγάλους οδικούς άξονες, τη βελτίωση της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, τη νέα είσοδο της πόλης της Πρέβεζας, τις δράσεις της περιφέρειας για την τουριστική προβολή, το μέλλον του  πανεπιστημιακού τμήματος  καθώς και στην προοπτική ενός νέου Νοσοκομείου και βελτίωση του υπάρχοντος στην Πρέβεζα.

Συζήτηση έγινε και για τη δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης από το Δήμο Πρέβεζας με βοήθεια της Περιφέρειας των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και του νέου ΕΣΠΑ.

Οι εκπρόσωποι της “Ανάπτυξης Τώρα” παρουσίασαν στον κ. Ιωάννου τις βασικές αρχές του σχεδιασμού της δημοτικής παράταξης, για μία αναπτυξιακή στρατηγική του Δήμου Πρέβεζας και κατέθεσαν το όραμά τους για το Δήμο.

Συζητήθηκαν επίσης τυχόν κοινές πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν, στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητας των δύο πλευρών και μίας γενικότερης συνέργειας για το καλό του τόπου.

Ο κύκλος συναντήσεων εργασίας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites