Δήμος Πρέβεζας : “Κακοπροαίρετα σκοπίμως στο στόχαστρο” ο Στράτος Ιωάννου για τα σκουπίδια στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα

Άμεσα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας, η πλήρης αποκατάσταση του χώρου στο Κάστρο Αγ. Ανδρέα που παρουσίασε εικόνα με απορρίμματα

Με άμεση εντολή του Δημάρχου Πρέβεζας στην αρμόδια υπηρεσία, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η πλήρης αποκατάσταση στο χώρο εσωτερικά του Κάστρου Αγίου Ανδρέα που παρουσίασε την αρνητική για όλους μας εικόνα συγκέντρωσης απορριμμάτων. 

Το ιστορικό κάστρο, αν και βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία της Περιφέρειας, η Περιφέρεια ως προς το εν λόγω θέμα δεν φέρει ουδεμία εμπλοκή ή ευθύνη τόσο οι υπηρεσίες της όσο και η πολιτική της τοπική ηγεσία. 

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος Πρέβεζας αναφέρει : Ως συνέπεια της εικόνας αυτής η Περιφέρεια και δη ιδιαίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης τοποθετήθηκε αδίκως και κακοπροαίρετα σκοπίμως στο στόχαστρο για το θέμα, με υπερβολικά ακραίο και απρεπές ύφος που δεν μπορεί να κρύψει πίσω από την ουσία του συμβάντος τις όποιες προσωπικές τακτικές. 

Δυστυχώς οι κακές πρακτικές της μη χρήσης των εργαλείων που διατίθενται από το Δήμο για τη συλλογή που αφορά τα ογκώδη απορρίμματα με το ειδικό φορτηγό – ειδοποιώντας πριν με απλή κλήση στο 26820 60600 ή με τη χρήση της φιλικής εφαρμογής της NOVOVILLE-,  καθώς και η νέα πραγματικότητα ένα έτος τώρα είτε των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας είτε των αυξανόμενων λόγω της κατάστασης οικιακών ανακαινίσεων, μας οδήγησαν στην έξαρση του φαινομένου της άτακτης και μη προβλεπόμενης συγκέντρωσης από ογκώδη απορρίμματα σε μη προβλεπόμενα μέρη ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία όπως και συνέβη. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας απευθύνει ξεκάθαρο μήνυμα προς άπαντες, σε υπηρεσίες και μη, τόσο για την τήρηση των κανόνων στη ρίψη απορριμμάτων όσο και για τη διατήρηση και προστασία των εμβληματικών σημείων του Δήμου με ιδιαίτερη έμφαση για τα ογκώδη απορρίμματα. Συγκεκριμένα υπογραμμίζοντας ότι η περιβαλλοντική ευσυνειδησία και η αγάπη για τον τόπο μας, αποτελούν τους καλύτερους σύμμαχους στην κοινή μας μάχη για την καθαριότητα και την προστασία και ανάδειξη τόσο του περιβάλλοντος όσο και του αστικού τοπίου του Δήμου μας αποφάσισε, την έναρξη μιας ειδικής καμπάνιας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης αλλά και εκπαίδευσης των υπηρεσιών και πολιτών στο προσεχές διάστημα με κεντρικό μήνυμα «Στη μάχη για την καθαριότητα γίνε σύμμαχος και όχι η αιτία!».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η «Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» για τη δακοκτονία

24/02/2021, 4:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Εξόχως πολιτικό και κοινωνικό το θέμα Λιγνάδη

24/02/2021, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Εργασίες συντήρησης αύριο στον κεντρικό αγωγό – Διακοπή νερού σε αρκετά σημεία της ευρύτερης περιοχής Πρέβεζας και Φιλιππιάδας

24/02/2021, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητική κινητοποίηση αύριο στην Πρέβεζα

24/02/2021, 4:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Φιλιππιάδα για rapid test στον γενικό πληθυσμό

24/02/2021, 4:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκκληση Δημάρχου Πρέβεζας προς άπαντες για την πανδημία

24/02/2021, 4:19 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites