Γιάννενα : Αργυρό βραβείο για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Αργυρό βραβείο απέσπασαν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Best City Awards 2020» στην κατηγορία «Open Mall, ανοικτά κέντρα εμπορίου τοπικών κοινοτήτων» για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.
Το έργο αφορά ένα σύνολο αλληλένδετων παρεμβάσεων στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο της πόλης και η επιτυχής υλοποίησή του απαιτεί συντονισμένη προσπάθεια και πολυμερή συνεργασία.
Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών βρίσκεται σε άριστη συνεργασία και με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και με τις ωφελούμενες επιχειρήσεις.
Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει με την ανάδειξη αναδόχου για το Υποέργο 1: «Αναβάθμιση δικτύου εμπορικών οδών στο Ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων», ενώ σε στάδιο υλοποίησης βρίσκονται και τα άλλα Υποέργα, σύμφωνα με τον χρονοπρογραμματισμό που έχει εγκριθεί. Το σύνολο του έργου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι: 1.801.370,66€ και χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ: «Η δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου», στο ιστορικό – εμπορικό κέντρο της πόλης είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και στην ανάδειξη της ιστορικότητας και του πολιτιστικού πλούτου του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων».
Tα Best City Awards 2020 που διοργάνωσε η «Boussias», υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 4η χρονιά επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις Ελληνικές πόλεις, αναδεικνύοντας τις κορυφαίες πρακτικές και λύσεις του 2020, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.
12
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η σύνθεση του διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΝΑΜ μετά την μετατροπή της εταιρίας σε Αναπτυξιακό Οργανισμό

15/09/2021, 3:21 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η τουριστική κίνηση του καλοκαιριού στην Ήπειρο

15/09/2021, 2:56 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Κορωνοϊός : 77 νέα κρούσματα στην Ήπειρο – Τα νέα κρούσματα στην Π.Ε Πρέβεζας

14/09/2021, 5:44 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αλ. Καχριμάνης : Kάποια «κουρελόχαρτα» που δίνονται από κάποιους επιτήδειους ότι έκαναν τεστ δεν έχουν καμία αξία

14/09/2021, 5:11 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Το μεγαλύτερο και παλιότερο παραδοσιακό παζάρι της Ηπείρου ο “Λάμποβος” θα γίνει φέτος στην Παραμυθιά

14/09/2021, 9:52 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη έρευνα αγοράς εμπιστοσύνης στα παραδοσιακά Ελληνικά και Ηπειρωτικά προϊόντα  

13/09/2021, 8:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites