Απορρίφθηκε η προσφυγή του Γιάννη Δαρδαμάνη κατά της απόφασης του ΦΟΔΣΑ – Ακυρώθηκε και η απόφαση

Ως απαραδέκτως ασκηθείσες απορρίφθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, οι προσφυγές του του Δήμου Ζίτσας,των Γεωργίου Αρλέτου, Βασιλείου Βλέτσα και Ευαγγέλου Πήχα, μελών του Δ.Σ. του «Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου»,  του Ιωάννη Δαρδαμάνη, μέλους του Δ.Σ. του «Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου» και των Σπυρίδωνα Διαμάντη του Σωτηρίου, Φανούριου Ευαγγέλου του Νικολάου, Θεόδωρου Γραμματικόπουλου του Απόλλωνα και Ιωάννη Φιλίππου του Αθανασίου, κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟ.Δ.Σ.Α. για την  «Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης για την ανάθεση της υπηρεσίας “Λειτουργία και Συντήρηση των ΣΜΑ Ηπείρου, Μεταφοράς Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) και υπολείμματος της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) Ηπείρου” με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό».

Με την ίδια απόφαση η Αποκεντρωμένη ακυρώνει, έπειτα από αυτεπάγγελτο έλεγχο νομιμότητας και την απόφαση του ΦΟΣΔΑ για τους ΣΜΑ.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση της αποκεντρωμένης η οποία αναρτήθηκε στην Διαύγεια και στην οποία αναφέρεται και το σκεπτικό με το οποίο απορρίφθηκε η προσφυγή και ακυρώθηκε η απόφαση.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [474.39 KB]


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites