ΠΡΕΒΕΖΑ : Συμφωνείτε με τη δημιουργία Λαϊκής Αγοράς στην πόλη μας ?

Η ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας για την έναρξη διαβούλευση για την θεσμοθέτηση της Λαϊκής Αγοράς στην πόλη:

Ο Δήμος Πρέβεζας αποτελεί εκτός από ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο διεθνή τουριστικό προορισμό, μία περιοχή παραγωγής και καλλιέργειας υψηλής ποιότητας αγροτοκτηνοτροφικών καθώς και αλιευτικών προϊόντων με εξαιρετική φήμη στο καταναλωτικό κοινό και η παρουσία μίας σύγχρονης Λαϊκής Αγοράς αποτελεί εργαλείο για τους τοπικούς παραγωγούς και κυρίως μια ανάγκη για την καταναλωτική κοινότητα. Δυστυχώς όμως στο Δήμο μας δεν λειτούργησε ποτέ, σε αντίθεση με τους άλλους Δήμους της χώρας, μία οργανωμένη και θεσμικά καθόλα νόμιμη Λαϊκή Αγορά, εκτός μίας μικρής περιόδου όπου δυστυχώς λειτούργησε σε ασαφές και ασταθές πλαίσιο, με αποτέλεσμα να βρεθούμε στην επιβαλλόμενη λόγω του νόμου άρση λειτουργίας της. Με την απουσία μίας οργανωμένης, σύγχρονης και λειτουργικής για τους Δημότες αλλά και για τους επισκέπτες Λαϊκής Αγοράς, οι τοπικοί παραγωγοί χάνουν ένα δυναμικό σημείο για την προώθηση των εκλεκτών τοπικών μας προϊόντων. Επίσης με τη λειτουργία της υπάρχει ένας κεντρικός ρυθμιστής, όπως σε άλλες περιοχές προς όφελος των καταναλωτών στο πλαίσιο των κανόνων της ελεύθερης αγοράς ως προς την προσφορά και τη ζήτηση με θετικό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές. Η Λαϊκή Αγορά αποτελεί μέρος της κουλτούρας των Ελλήνων όπως και των ευρωπαϊκών κοινωνιών κάθε μεγέθους και είδους και η απουσία της λειτουργίας της από το Δήμο Πρέβεζας, στην πόλη της Πρέβεζας δημιουργεί ένα μεγάλο κενό. Η ώρα να επιλέξουμε και να εκφράσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη μίας Λαϊκής Αγοράς όπως αρμόζει στο Δήμο μας, με τη σύμφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έφτασε.

Πάμε Λαϊκή Αγορά ; #Pame_Laiki_Agora

Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://www.dimosprevezas.gr/laiki-agora-dimou-prevezas/ για να καταγράφει η γνώμη σας στο ερώτημα: Συμφωνείτε με τη δημιουργία Λαϊκής Αγοράς στην πόλη μας ? Ναι ή Όχι


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οδηγούσε το απόγευμα υπό την επίδραση αλκοόλ

27/05/2023, 12:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγχονισμένος βρέθηκε 44χρονος στο Τρίκαστρο

27/05/2023, 11:42 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου χρήσης μουσικής

26/05/2023, 10:51 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας κινείται … ηλεκτρικά!

25/05/2023, 11:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η πρόταση του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας για στις ειδικότητες του νέου εκπ/κού έτους 2023-24

25/05/2023, 10:52 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας – Πρώτο θέμα η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών πάρκων στην Καμαρίνα

25/05/2023, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Πρέβεζας την Κυριακή

25/05/2023, 10:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Υπερελαφρών Αεροσκαφών

25/05/2023, 10:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites