Ο Μιχάλης Σπυρέλης νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ηπείρου

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Αλέξανδρου Καχριμάνη για τους νέους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Την σκυτάλη από Χρήστο Γούση στη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη παίρνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Μιχάλης Σπυρέλης, με αρμοδιότητες που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας.

Οι οκτώ νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου σύμφωνα με την απόφαση είναι η Αγνή Νάκου, ο Οδυσσέας Πότσης, η Σταυρούλα Μπραϊμη, ο Βασίλης Γοργόλης, ο Ιωάννης Κατέρης, ο Μιχάλης Σπυρέλης, η Αναστασία Σίμου-Τάσιου και ο Αλκιβιάδης Λάμπρου.

Οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου θα έχουν τις παρακάτω αρμοδιότητες, σύμφωνα με τον Οργανισμό της Περιφέρειας Ηπείρου:
1. Η Αντιπεριφερειάρχης Νάκου Αγνή , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας.
2. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πότσης Οδυσσέας  την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
3. Η Αντιπεριφερειάρχης Μπραΐμη Σταυρούλα , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου.
4. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γοργόλης Βασίλειος,  την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στον τομέα Αθλητισμού και Απασχόλησης.
5. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κατέρης Ιωάννης , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών.
6. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπυρέλης Μιχαήλ , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας.
7. Η Αντιπεριφερειάρχης Σίμου – Τάσιου Αναστασία , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και επεξεργασίας υποβολής προτάσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου.
8. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρου Αλκιβιάδης, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Ιχθυοκαλλιεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η θητεία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών ορίζεται από 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 31η Δεκεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια της θητείας
τους, οι Αντιπεριφερειάρχες δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites