Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας – Πρώτος εμβολιάστηκε ο Διευθυντής της Παθολογικής Γιάννης Μπαϊλης

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το αρχικό ρεπορτάζ του mypreveza.gr, ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Στις 11:00 το πρωί με την συνοδεία περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας έφτασαν οι πρώτες 320 δόσεις του εμβολίου της Pfizer – Biontech και περίπου μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε και ο εμβολιασμός.

Πρώτος εμβολιάστηκε ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπαϊλης, ακολούθησαν ο Προϊστάμενος της Παθολογικής Κλινικής κ. Κατσάβαρος, η αναπληρώτρια προϊσταμένη των ΤΕΠ κ. Μάλλιου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σκανδάλης και ο Διευθυντής της Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Παππάς.

Οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού συνεχίζονται σήμερα έως της 9 το βράδυ και θα συνεχίζονται καθημερινά έως ότου εμβολιαστούν όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δημήτρη Σκανδάλη, το ποσοστό του προσωπικού που έχει δηλώσει πως επιθυμεί να εμβολιαστεί κυμαίνεται περίπου στο 65-70%.

Μετά τον εμβολιασμό των υγειονομικών του Νοσοκομείου Πρέβεζας, θα ακολουθήσει ο εμβολιασμός των υγειονομικών στα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας, τα οποία πιθανόν να λειτουργήσουν όλα ως εμβολιαστικά κέντρα, και στη συνέχεια ο εμβολιασμός του πληθυσμού με προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Γιάννης Μπαϊλης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σκανδάλης σε δηλώσεις τους μίλησαν για την σπουδαιότητα του εμβολιασμού.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites