Κώστας Μπάρκας: Με τους τωρινούς ρυθμούς εμβολιασμού, που προγραμματίζει η κυβέρνηση, ούτε μέχρι τα τέλη του έτους θα δημιουργηθούν συνθήκες ανοσίας 

«Οι παλινωδίες της κυβέρνησης και κυρίως οι παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη μας έφεραν στην κατάσταση να μην μπορούμε να διαχειριστούμε επιτυχώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Μέσα σε δύο μήνες έχουμε την απώλεια πέντε χιλιάδων συνανθρώπων μας, με τα Νοσοκομεία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας να βρίσκονται στα όριά τους. Από τα εξαγγελλόμενα από τον κ. Μητσοτάκη πέντε εκατομμύρια εμβολιασμούς φτάσαμε στις πέντε χιλιάδες. Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε οκτώ χιλιάδες εμβολιασμούς την ημέρα, όταν οι επιστήμονες αναφέρουν ότι αυτό δεν δημιουργεί ανοσία αγέλης ούτε στο τέλος του τρέχοντος έτους, για να μπορέσουμε  να φτάσουμε σε ένα ασφαλές επίπεδο και να ανοίξει συνολικά η οικονομία.», ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Τηλεοπτικού Σταθμού Open, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας. Η τραγική διαχείριση από πλευράς κυβέρνησης του δεύτερου κύματος της πανδημίας την οδήγησε, κατά τον κ. Μπάρκα, να επιρρίπτει ευθύνες αλλού, με πιο πρόσφατη περίπτωση αυτή του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Κοντοζαμάνη, ο οποίος επίρριψε τις ευθύνες στους υγειονομικούς. «Δυστυχώς το ΕΣΥ δεν βοηθήθηκε όλο αυτό το διάστημα και πάμε σε ένα τρίτο κύμα. Έχουμε φαινόμενα μεταφοράς γιατρών από τον Νότιο στον Βορρά της χώρας για να μπορέσουν να διαχειριστούν την πανδημία. Έχουμε επίθεση της κυβέρνησης στους υγειονομικούς. Ο κ. Κοντοζαμάνης είπε ότι για τον αυξημένο αριθμό θανάτων φταίνε οι γιατροί. Ήδη οι γιατροί λένε ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για τη δήλωση αυτή. Ρίχνουν την ευθύνη στους πολίτες. Ανοίγει τα σχολεία χωρίς καμία αλλαγή, χωρίς τεστ στην κοινότητα. Είμαστε σε μια κατάσταση που δυστυχώς σε πολλά σημεία φαίνεται να πηγαίνει προς το χειρότερο.», σημείωσε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Μπάρκας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω video:      

     


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites