Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των Υγειονομικών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Από τις πρώτες ημέρες έλευσης του εμβολίου της Pfizer στη χώρα μας το mypreveza.gr είχε αναφέρει σε ανάρτηση του, ότι οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας αναμένονταν από τις  7 Ιανουαρίου .

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στα Περιφερειακά Νοσοκομεία της χώρας θα ξεκινούσαν αύριο Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ωστόσο οι ανακοινώσεις αυτές προκάλεσαν μεγάλη σύγχυση καθώς,  μία – μία οι περισσότερες δομές υγείας, ανάμεσα τους και το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας,  ενημερώνονται σήμερα για αναβολή των εμβολιασμών.

Απαντώντας στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβολή των εμβολιασμών, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι το σχέδιο των εμβολιασμών εξελίσσεται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, σε 9 Νοσοκομεία της χώρας και τονίζει πως δεν υπάρχει θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών.

Ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών σύμφωνα με το Υπουργείο, αρχίζει στις 4/1 και θα εξελιχθεί σε τρεις φάσεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Αύριο Δευτέρα μπαίνουν στη μάχη 42 επιπλέον Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. σε όλη τη χώρα και ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά. 

Είναι προφανές λοιπόν από την ίδια την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ότι δεν υπήρξε εξ αρχής προγραμματισμός για ταυτόχρονη έναρξη των εμβολιασμών σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.

 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites